Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο Δημήτρης πρέπει να μείνει κοντά στον Παναθηναϊκό» (vid)

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο Δημήτρης πρέπει να μείνει κοντά στον Παναθηναϊκό» (vid)

Gazzetta team
Δ. Γιαννακόπουλος: «Ο Δημήτρης πρέπει να μείνει κοντά στον Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

Μετά το τέλος της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην τεράστια προσφορά του Νο13 του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφού ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του ντοκιμαντέρ ανέφερε αρχικά «Είπα κι άλλη μια ατάκα και την έκοψαν. Είχα πει πως αν ο Παναθηναϊκός έπρεπε να είναι άνθρωπος, θα ήταν ο Διαμαντίδης. Όλους τους έκανε μάγκες, όλους όμως. Ήταν καλοί παίκτες, αλλά ο Διαμαντίδης τους ανέβαζε πέντε σκαλοπάτια. Συγχαρητήρια γι' αυτήν την ιδέα, αισθάνομαι υπερήφανος που ο Παναθηναϊκός τιμάει τους ανθρώπους που τον έχουν φέρει εκεί που είναι σήμερα. Πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο. Πρέπει να έχουμε υπόψιν τις εποχές στις οποίες ζούμε για να δούμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται. Ουδείς αναντικατάστατος, αλλά... Και ο Μποντιρόγκα αντικαταστάθηκε κι άλλοι μεγάλοι παίκτες. Μέχρι να αντικατασταθεί είναι αναντικατάστατος, ελπίζω να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Από τότε που ήρθε ο Διαμαντίδης χάσαμε μόνο τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την επιτυχία έχει και ο προπονητής, ο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε τη σφοδρή επιθυμία να μείνει ο Διαμαντίδης με κάποιον τρόπο στην ομάδα του, «Ο Δημήτρης πρέπει να μείνει κοντά μας. Τώρα θέλει να ξεκουραστεί και να δει την οικογένειά του. Θέλουμε να μείνει κοντά μας όπως και ο Φραγκίσκος. Θα συζητήσουμε να δούμε με ποιον τομέα θα μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Τώρα η πρώτη του σκέψη είναι να ξεκουραστεί και να αποσυμπιεστεί, να δει την οικογένειά του. Στεναχωριέμαι ως Παναθηναϊκός που δεν θα το βλέπω του χρόνου στα γήπεδα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα