Νοβίτσκι: «Opt out και μετά 2ετές ή 3ετές συμβόλαιο στους Μάβερικς»

Γιάννης Ράμμας
Νοβίτσκι: «Opt out και μετά 2ετές ή 3ετές συμβόλαιο στους Μάβερικς»

bet365

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι δε σχεδιάζει μόνο να κάνει opt out και να επιστρέψει στους Μάβερικς με χαμηλότερο συμβόλαιο, αλλά και να συνεχίσει γι' ακόμη 2-3 χρόνια.

«Δεν έχω αποφασίσει 100%, αλλά έχω συναντηθεί με τον Ντόνι (Νέλσον, πρόεδρος & γενικός διευθυντής) και τον Μαρκ (Κιούμπαν, ιδιοκτήτης), μόλις επέστρεψα απ' τις διακοπές, για να δούμε τι μπορούν οι επόμενες ημέρες να φέρουν στην ομάδα, ποιος είναι διαθέσιμος, τι είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Αφού ήμουν καλά κι έπαιξα σχετικά αξιοπρεπώς, θα μπορούσα να κάνω opt out και να υπογράψω 2ετές ή 3ετές συμβόλαιο. Θα δούμε πώς θα πάει, αλλά πιθανότατα αυτό είναι το σχέδιο προς το παρόν» είπε ο 37χρονος Γερμανός πάουερ φόργουορντ, ο οποίος έτσι θα προσπαθήσει να βοηθήσει την επί 18 χρόνια ομάδα του με στόχο να δώσει υψηλότερο συμβόλαιο σ' ένα απ' τους All Stars της ελεύθερης αγοράς. Έστω όχι στον Κέβιν Ντουράντ.

«Δύσκολο. Θα 'ταν ωραίο, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο ρεαλιστικό είναι. Νομίζω πως αν είχαμε υπογράψει τον ΝτιΆντρε (Τζόρνταν των Κλίπερς) πέρυσι, θα μπορούσαμε να 'χαμε περισσότερες πιθανότητες τώρα. Αλλά τώρα δεν είμαι σίγουρος. Θέλει να παίξει για να κατακτήσει τον τίτλο κι έχει σπουδαίο σύνολο στην Οκλαχόμα Σίτι. Έχουν τα πάντα, ταλέντο, νιάτα, αθλητικότητα, έναν σούπερσταρ (Ράσελ Ουέστμπρουκ) στο πλευρό του. Τα 'χουν όλα» πρόσθεσε.

 

NBA Τελευταία Νέα