To ΝΒΑ out «αγκάθι» στη συμφωνία με τον Ουάιτ

To ΝΒΑ out «αγκάθι» στη συμφωνία με τον Ουάιτ

To ΝΒΑ out «αγκάθι» στη συμφωνία με τον Ουάιτ
Ο Ολυμπιακός πιέζει τον Οκάρο Ουάιτ να υπογράψει ενώ εκείνος πιέζει να έχει περιθώριο σε περίπτωση ενδιαφέροντος από ομάδα του ΝΒΑ. Από βδομάδα η συνάντηση με τον Σπανούλη λόγω των «Ποσειδωνίων».

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Οκάρο Ουάιτ έχει μόνο ένα κενό, ωστόσο κανείς δε γνωρίζει αν θα καλυφθεί. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στο οικονομικό κομμάτι για συνεργασία δύο ετών, έχουν συμφωνήσει για το ρόλο για τον οποίο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προορίζει τον Αμερικανό, αλλά υπάρχει διαφωνία για το ΝΒΑ.

Ο Ουάιτ θέλει α δοκιμάσει την τύχη του στις ΗΠΑ μέσω πρόσκλησης κάποιας ομάδας σε summer league. Ο Ολυμπιακός θέλει να υπογράψει άμεσα χωρίς να υπάρχει ο σχετικός όρος του NBA out κάτι το οποίο αρνείται ο Ουάιτ.

Να θυμίσουμε πως ίδιο ακριβώς σενάριο υπήρξε και πέρυσι με τον Πάτρικ Γιανγκ ο οποίος τελικά υπέγραψε στους Πειραιώτες χωρίς τον συγκεκριμένο όρο. Να δούμε αν θα έχει και η υπόθεση του Ουάιτ ίδια εξέλιξη.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον αρχηγό του Ολυμπιακού και συμφώνησαν να τα πουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αφού οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ έχουν αρκετές υποχρεώσεις με τα «Ποσειδώνια 2016»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα