Παππάς, ο άρχων του pick and troll (pics & vids)

Παππάς, ο άρχων του pick and troll (pics & vids)

Γιάννης Ράμμας
Παππάς, ο άρχων του pick and troll (pics & vids)

bet365

Παίζει-δεν παίζει, αποτελεί θέμα συζήτησης. Το gazzetta.gr συγκέντρωσε απολαυστικά posts κι ατάκες του Νίκου Παππά, ο οποίος αποδεικνύεται άρχων του pick and troll.

«Πολλοί λένε "Μου αρέσει ο Παππάς γιατί είναι και λίγο... αλητάκος!". Θα το χρησιμοποιούσες στο βιογραφικό σου;» η ερώτηση (μου και του gazzetta.gr) σ' ένα απ' τα Q&As του ΕΣΑΚΕ το 2012, όταν ήταν στον Πανιώνιο. «Η αλήθεια είναι πως αυτός ο χαρακτηρισμός με ακολουθεί από μικρό παιδί. Στην αρχή μ' ενοχλούσε... Αλλά από τότε που μπήκα σ' αυτό το χώρο και μάθαινα ποιους βάφτιζαν "καλά παιδιά", ο τίτλος του "αλητάκου" άρχισε να με κολακεύει και τον γουστάρω πολύ» η απάντησή του.

Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει πολύ έκτοτε, αφού, εξαιρουμένης της αλλαγής ομάδος (Παναθηναϊκός), παραμένει ίδιος κι απαράλλαχτος ως προς τον χαρακτήρα του κι... εκτός Εθνικής Ομάδος. Ο Αντρέα Τρινκιέρι τον είχε κόψει απ' την προετοιμασία το 2013 κι ο Φώτης Κατσικάρης δεν τον έχει καλέσει ούτε... μισή φορά. Η τελευταία συζητείται ακόμα 48 ώρες μετά απ' την ανακοίνωση της προεπιλογής του ομοσπονδιακού προπονητή, όχι... έτσι, αλλά επειδή ο ίδιος ο 26χρονος φροντίζει γι' αυτό μέσω social Media.

Με αφορμή την τελευταία ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό της ΕΟΚ για τη «γαλανόκευκη» στο facebook, το gazzetta.gr συγκέντρωσε και σας θυμίζει μερικές απολαυστικές ατάκες του:

Παππάς vs... Διαμαντίδης

Με αφορμή τις 500 συμμετοχές του Δημήτρη Διαμαντίδη στην Α1 (@ Λαύριο 72-79 στις 30/11/15) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ζητήσει απ' τους συμπαίκτες του να στηθούν μπροστά απ' την κάμερα και να μιλήσουν γι' αυτόν. Ο Νίκος Παππάς δεν είχε μείνει στις συνηθισμένες ευχές.

«Λοιπόν, 500; Φτάνει! Τον βαρεθήκαμε, τον χορτάσαμε! Να παίξει και κάνας άλλος! Να 'τος. Άντε! Και κάνας άλλος να παίξει...!» είχε πει με χιούμορ κι ενώ ο «3D» είχε μπει στο πλάνο για να τον συνετίσει μ' ένα παρατεταμένο κι εξίσου χιουμοριστικό «Εεε!».

Παππάς vs... Απομονή μεταλλίων Κυπέλλου Ελλάδος

Όντας ανέτοιμος κι εκτός ομάδος, ο Παναθηναϊκός είχε βρεθεί να κατακτά ακόμη ένα Κύπελλο Ελλάδος (54-101 επί του Φάρου Κερατσινίου στις 6/3) με τον ίδιο απόντα ακόμη κι απ' το ΟΑΚΑ. Δεν είχε αργήσει να εμφανιστεί, έστω με διαδικτυακό τρόπο.

«Tsimphses Metalliaki kai gia mena?» ήταν το σχόλιό του σε φωτογραφία του Λευτέρη Μποχωρίδη στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook και «Σε περιμενει στην θεση σου ;)» η απάντηση του τελευταίου.

Παππάς vs... Σουτέρ

Ο Παναθηναϊκός μόλις είχε επικρατήσει της Ουνικάχα (68-66 στις 8/1) στο ΟΑΚΑ με τρίποντο του Τζέιμς Φελντέιν στα -11,4" κι ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιάννης Νάτου, είχε ζητήσει απ' τον Νίκο Παππά να του μιλήσει για την ψυχολογία του σουτέρ, αφού είχαν προηγηθεί 0/4 τρίποντα του συμπαίκτη του. Η απάντησή του σίγουρα όχι σουτ απ' την περιφέρεια, αλλά σταυρωτή ντρίμπλα και με in your face κάρφωμα στην εξέλιξη.

«Εντάξει, τώρα. Να με λες εμένα σουτέρ, μπορείς να παραιτηθείς...!».

Παππάς vs. Κλήσεις εν όψει Προολυμπιακού Τουρνουά

Δεν είχε περάσει αρκετή ώρα απ' την ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ΕΟΚ για την Εθνική Ομάδα για τη διεξαγωγή διαγωνισμού για την μοναδική ευκαιρία ένας τυχερός να καθίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης» στην αναμέτρηση προετοιμασίας εν όψει Προολυμπιακού Τουρνουά με την Τουρκία (23/6) στο ΟΑΚΑ κι ένα σχόλιο ξεχώριζε και με διαφορά. Ήταν του Νίκου Παππά.

«Ισχυει και για μενα ο διαγωνισμός;» έγραψε με χιούμορ/καυστικό χιούμορ/πικρία/ειρωνεία (διαλέγετε και παίρνετε) για να συγκεντρώσει υπερδιπλάσια likes απ' ό,τι η ίδια η ανάρτηση για το διαγωνισμό.

To be continued(?)...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα