Με τέτοια πρόταση, ποιος πάει στο ΝΒΑ;

ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ ΣΤΟΝ ΝΤΙΛΕΪΝΙ

Με τέτοια πρόταση, ποιος πάει στο ΝΒΑ;

Την μπάνκα στον αέρα τινάζει η Νταρουσάφακα, καθώς προσφέρει μια... περιουσία (7,2 εκατ.) στον Μάλκολμ Ντιλέινι για να τον κάνει δικό της.  

Με τέτοια πρόταση, ποιος πάει στο ΝΒΑ;

Το gazzetta.gr είχε γράψει για την σχεδόν "κλεισμένη" συμφωνία του Ντιλέϊνι με την τουρκική ομάδα και πλέον πάει ένα βήμα πιο μπροστά αποκαλύπτοντας και τις λεπτομέρειες του MEGA-deal!

Η τουρκική ομάδα προσφέρει στον Αμερικανό το ασύλληπτο ποσό των 7,2 εκατομμυρίων δολαρίων για τριετές συμβόλαιο.

Μάλιστα, τα δυο πρώτα χρόνια είναι κλειστά, κάτι που σημαίνει πως ο Ντιλέινι θα πάρει 2,4 εκατ. τον πρώτο χρόνο και 2,6 εκατ. τον δεύτερο.

Εκτός αυτού, θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει εκείνος αν θα συνεχίσει και για τρίτη σεζόν στην τουρκική ομάδα, καθώς ο τρίτος χρόνος του συμβολαίου (2,6 εκατ.) είναι με οψιόν σε εκείνον.

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά και όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ένας παίκτης με 5ετή παρουσία στα ευρωπαϊκά παρκέ, ανεξαρτήτως του πόσο καλά έπαιξε, είναι πολύ δύσκολο να τα βρει (καθαρά κιόλας) στο ΝΒΑ.

Οι Τούρκοι πάντως, οι οποίοι μετά την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, βρίσκονται και σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάικ Τζέιμς της Λαμποράλ Κούτσα.

Best of internet