Τριαντόπουλος: «Όλοι για τον Ερασιτέχνη»

Τριαντόπουλος: «Όλοι για τον Ερασιτέχνη»

Τριαντόπουλος: «Όλοι για τον Ερασιτέχνη»

Ο Τάκης Τριαντόπουλος, διευθύνον σύμβουλος του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε κατά τη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη την πρόθεση της ομάδας να τον στηρίξει οικονομικά.

Ο διευθύνον σύμβουλος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε αρχικά στην σεζόν που έκλεισε για την ομάδα μπάσκετ: «Θα ξεκινήσω και εγώ με έναν απολογισμό. Με τη συνεργασία με τον ΑΟ κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Εφήβων. Στο ανδρικό τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα υπολογίζαμε. Και εμείς κάναμε λάθη σε κάποιες επιλογές, και κάποιοι διαιτητές κάνανε κάποια λάθη και η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Αυτό όμως που έχουμε αποδείξει από το παρελθόν είναι ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και θα ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή».

Όσο για τη συνεισφορά στον Ερασιτέχνη στα διαρκείας μέχρι 700 ευρώ θα υπάρχει προαιρετική συμμετοχή του κόσμου στα 10 ευρώ που θα πηγαίνει στον Ερασιτέχνη, ενώ στα άνω των 700 θα είναι 25 ευρώ: «Πέρυσι ξεκινήσαμε μια προσπάθεια συνεργασίας με τον ΑΟ. Είμαστε ένα δεν είμαστε κάτι ξεχωριστό. Σαν ΚΑΕ στα διαρκείας θα βάλουμε ένα προαιρετικό ποσό, των δέκα ευρώ, που θα πηγαίνει στον Ερασιτέχνη με τη δέσμευση ότι όσο ποσό μαζευτεί το αντίστοιχο ποσό θα βάλουμε και εμείς. Όσο περισσότερο βοηθήσει ο κόσμος τόσο θα βοηθήσουμε και εμείς. Αυτό είναι η αρχή μιας σειράς ενεργειών. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση του όλη τη χρονιά, για την κατανόηση που έδειξε. Σας καλούμε και τη νέα χρονιά να είστε το ίδιο θερμοί και εμείς θα σας ανταποδώσουμε».

Best of internet