ΛεΜπρόν: «Στην τρίτη περίοδο είχα τα μισά λάθη της ομάδας μου»

ΛεΜπρόν: «Στην τρίτη περίοδο είχα τα μισά λάθη της ομάδας μου»

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε την αυτοκριτική του μετά τον δεύτερο χαμένο τελικό και τόνισε πως πρέπει να παίξει καλύτερα.

Οι Καβαλίερς έχασαν εύκολα τους δύο πρώτους τελικούς και σε μεγάλο βαθμό αυτό έχει να κάνει και με την κακή απόδοση του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Ο φόργουορντ των Καβς ανέφερε μετά τον δεύτερο τελικό, «Είχα πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι. Έκανα πολλά λάθη και όλα αυτά όταν είχα τονίσει μετά το Game 1 ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε λάθη κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα και να περιμένουμε να κερδίσουμε. Την στιγμή που αποχώρησα από το παρκέ στο φινάλε της τρίτης περιόδου είχα τα μισά λάθη της ομάδας, κάτι που οδήγησε σε πολλά καλάθια στον αιφνιδιασμό για τους Ουόριορς».

Στη συνέχεια ο Τζέιμς τόνισε πως, «πρέπει να εμφανιστώ πολύ καλύτερος στην συνέχεια. Να γίνω καλύτερος με τη μπάλα στα χέρια, να οργανώνω καλύτερα το παιχνίδι, να δημιουργώ καταστάσεις για εμένα και τους συμπαίκτες μου και την ίδια στιγμή να έχω πιο σταθερή απόδοση. Οι μέρες που ακολουθούν μέχρι τον τρίτο τελικό θέλουν προσοχή. Θα προσπαθήσω να βρω τρόπους να είμαι πιο αποδοτικός. Θα δω πολύ βίντεο του αγώνα και θα ψάξω τρόπους για να εμφανιστώ καλύτερος στην συνέχεια. Έκανα πολλά... κακά λάθη στο Game 2. Είμαι ένας από αυτούς που πρέπει να πάρει την ευθύνη όταν κάτι δεν πάει καλά και δεν παίζουμε τόσο καλά όσο μπορούμε. Αυτός είμαι και πρέπει να εμφανιστώ καλύτερος στην συνέχεια».

 

NBA Τελευταία Νέα