Συγκίνησε ο Ουέιντ για τον θάνατο του Αλί (pic)

Συγκίνησε ο Ουέιντ για τον θάνατο του Αλί (pic)

Συγκίνησε ο Ουέιντ για τον θάνατο του Αλί (pic)

bet365

Αναρίθμητα ήταν τα μηνύματα λατρείας από τους μεγαλύτερους αθλητές του πλανήτη μετά τον θάνατο του Μοχάμεντ Άλι, αλλά αυτό του Ουέιντ ξεχώρισε.

Λίγα όμως είχαν την δύναμη που είχε το κείμενο του Ντουέιν Ουέιντ στο instagram. Ο αρχηγός των Μαϊάμι Χιτ πόσταρε μια φωτογραφία του με τον Αλί και έγραψε το παρακάτω, άκρως συγκινητικό κείμενο.

«Ο Μοχάμεντ Αλί και εγώ έχουμε γεννηθεί την ίδια μέρα και αυτό από μόνο του με έκανε να νιώθω ότι είχα λόγο ύπαρξης. Ναί, ήταν ένας εκπληκτικός πυγμάχος, ο καλύτερος όλων, αλλά και ένας εξαιρετικός ανθρωπιστής, ο λόγος του οποίου με άγγιξε βαθιά. Με έκανε να πιστεύω ότι μπορώ να γίνω ΑΥΤΟΣ. Θα μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου, να έχω τη φωνή μου, να μπορώ να στέκομαι για αυτά που πιστεύω και να με σέβονται για αυτά που κάνω στο παρκέ.

Ήταν δυνατός, περήφανος και πρωτοπόρος... ένας μαύρος άνδρας που ήταν ηγέτης για τα λόγια και τις πράξεις του. Παρεξηγημένος και υποτιμημένος για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Ευχαριστώ που στάθηκες για όλους μας, αλλά κυρίως για τον εαυτό σου. Ήταν πάντα τιμή μου να είμαι κοντά του και είμαι καλύτερος άνθρωπος για αυτό»

 

NBA Τελευταία Νέα