Τζέρι Ουέστ: «Αφήστε ήσυχο τον ΛεΜπρόν, βλακείες τα όσα λέγονται»

Τζέρι Ουέστ: «Αφήστε ήσυχο τον ΛεΜπρόν, βλακείες τα όσα λέγονται»

Τζέρι Ουέστ: «Αφήστε ήσυχο τον ΛεΜπρόν, βλακείες τα όσα λέγονται»

bet365

Σύμμαχο στο πρόσωπο του Τζέρι Ουέστ βρήκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς ο θρύλος του ΝΒΑ και μέλος των Ουόριορς ζήτησε από τον κόσμο να τον αφήσει ήσυχο.

Ο θρυλικός παίκτης και νυν παράγοντας των πρωταθλητών αναφέρθηκε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την σκληρή κριτική που δέχεται από τον κόσμο για το γεγονός ότι έχει μόλις 2 πρωταθλήματα σε 6 παρουσίες σε τελικούς.

«Είναι γελοία αυτά που λέγονται. Αν ήμουν στη θέση του ΛεΜπρόν θα ήθελα να πνίξω αυτούς που με δυσφημίζουν. Έχει κουβαλήσει ομάδες μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ έξι σερί φορές. Είναι δύσκολο για μένα να δεχθώ ότι κάποιοι δεν αναγνωρίζουν το πόσο σπουδαίος είναι. Κάνει τα πάντα και είναι πολύ ανταγωνιστικός. Ας τον αφήσει ήσυχο ο κόσμος και να σταματήσουν να λέγονται τέτοιες βλακείες», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέρι Ουέστ.

«Ξέρω καλά ότι δεν είναι όμορφο να φτάνεις στους τελικούς και να μην έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις, ακόμη κι αν έπαιξες καλά. Στα playoffs οι καλύτεροι παίκτες ανεβάζουν την απόδοσή τους. Εγώ το έκανα, αλλά δεν είχε καμιά διαφορά», πρόσθεσε ο Ουέστ, ο οποίος ξέρει καλά πως είναι να φεύγεις με σκυμμένο το κεφάλι από τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στην καριέρα του κατέκτησε 1 πρωτάθλημα, παρότι έπαιξε τελικούς 8 φορές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα