Ουόλ: «Ακόμη δεν έχω δείξει τίποτα από όσα μπορώ να κάνω»

Ουόλ: «Ακόμη δεν έχω δείξει τίποτα από όσα μπορώ να κάνω»

Ουόλ: «Ακόμη δεν έχω δείξει τίποτα από όσα μπορώ να κάνω»

bet365

Πολύ μακριά από αυτό που πραγματικά μπορεί να κάνει βρίσκεται ο Τζον Ουόλ, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Ο Σκοτ Μπρουκς, νέος προπονητής των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, επισκέφθηκε τον κλινήρη σταρ της ομάδας του στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει από την εγχείρηση στο αριστερό του πόδι και μίλησαν για το πως θα επαναφέρουν την ομάδα τους στα playoffs και όχι μόνο.

«Μου είπε πως ακόμη δεν έχω φτάσει καν κοντά σε αυτό που μπορώ και αυτό είναι κάτι που μ' αρέσει να ακούω, επειδή όντως ισχύει. Δεν έχω φτάσει. Έχω δείξει απλά κάποιες εκλάμψεις αυτών που μπορώ να κάνω», είπε ο Τζον Ουόλ.

«Είναι κάτι που νιώθω ότι πρέπει να κάνω. Ήταν επίπονο. Το βλέπεις πολύ στα παιχνίδια. Πηδούσα με το δεξί πόδι ή με τα δύο, ποτέ όμως με το αριστερό. Αυτός ήταν και ο λόγος που σχεδόν πάντα πήγαινα από τον αριστερό διάδρομο διότι δεν μπορώ εύκολα να πατήσω με το αριστερό πόδι», εξήγησε αναφορικά με το πόσο τον επηρέασε ο τραυματισμός του.

«Θα είναι η πρώτη φορά που θα είμαι εντελώς υγιής και θα είμαι ο εαυτός μου. Αν με γνωρίζεις, τότε ξέρεις ότι είμαι ένας άνθρωπος που θα επιτεθεί όσο τίποτα άλλο. Δέχομαι την πρόκληση να ξαναχτίσω τα πάντα και να είμαι πιο δυνατός. Είναι μια πρόκληση που παίρνω, επειδή θέλω να επιστρέψω καλύτερος παίκτης», είπε ολοκληρώνοντας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα