Κόμπι: «Βλέπω τελικούς και διασκεδάζω» (vid)

Κόμπι: «Βλέπω τελικούς και διασκεδάζω» (vid)

Κόμπι: «Βλέπω τελικούς και διασκεδάζω» (vid)

bet365

Ο Κόμπι Μπράιαντ φιλοξενήθηκε στο «Sportcenter» του ESPN και μίλησε για το τελευταίο του ματς και τους τελικούς του ΝΒΑ.

Ο Κόμπι Μπράιαντ αναφερόμενος στο τελευταίο του ματς τόνισε ότι «αισθάνθηκα σαν την ταινία «Kill Bill». Όπως έκανε η πρωταγωνίστρια στο τέλος όπου όταν κατάλαβε πως το ταξίδι της είχε τελειώσει ξέσπασε σε κλάματα. Έτσι ένιωσα... και απελευθερώθηκαν όλα μου τα συναισθήματα».

Για τους τελικούς του ΝΒΑ και αν τους παρακολουθεί: «Φυσικά, αλλά πλέον μπορώ και το διασκεδάζω. Για πρώτη φορά από τότε που ενηλικιώθηκα δεν είμαι εν ενεργεία παίκτης. Όταν έπαιζα ακόμη κι αν δεν ήταν οι Λέικερς στους τελικούς τούς έβλεπα, αλλά σκεπτόμουν ... τι πρέπει να κάνω του χρόνου για να είμαι εγώ εκεί. Φέτος απλά τους απολαμβάνω».

Για το γράμμα που έστειλε στον Γκριν: «Όλοι είχαμε μέντορες. Έτσι κι εγώ προσπαθώ να το μεταδώσω στις νεότερες γενιές. Μιλάω με τον Γκριν, τον Ουέστμπρουκ, τον Ντουράντ, τον Ίρβινγκ, τον Χάρντεν».

Για τις διαφορές Κάρι με Τζέιμς: «Πρόκειται για τελείως διαφορετικούς παίκτες και αυτό είναι που κάνει τις μεταξύ τους αναμετρήσεις ακόμη πιο εντυπωσιακές. Ο Λεμπρόν παίζει πολύ με τη δύναμη, ο Στεφ από την άλλη παίζει με το ένστικτο».

 

NBA Τελευταία Νέα