Μπλατ: «Βρήκα όραμα, προκλήσεις και φιλοδοξίες στη Νταρουσάφακα» (vid)

Μπλατ: «Βρήκα όραμα, προκλήσεις και φιλοδοξίες στη Νταρουσάφακα» (vid)

bet365

Η Νταρουσάφακα παρουσίασε τον Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της νέας του ομάδας.

Ο Ιμπραϊμ Κουτλουάι παρουσίασε με κάθε επισημότητα τον νέο προπονητή της ομάδας. Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα καθοδηγήσει την επόμενη διετία τη Νταρουσάφακα και ο πρώην προπονητής των Καβαλιέρς έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Πρώτα απ’ όλα, είμαι ενθουσιασμός που έρχομαι σε αυτή την ομάδα και θα πάρω μέρος σε αυτό το πρότζεκτ. Σε όλη μου την καριέρα έψαχνα προκλήσεις και μέρη με φιλοδοξίες και όραμα. Εδώ στην Νταρουσάφακα βρήκα ανθρώπους που έχουν τεράστια όρεξη να χτίσουν μια μεγάλη μπασκετική ομάδα και μια εξαιρετική κουλτούρα για το άθλημα. Με προσέλκυσε και είδα την ευκαιρία για νέες προκλήσεις, για να χτίσω και να φέρω εις πέρας ένα ειδικό πρόγραμμα. Γι’ αυτό ήρθα».

Για το τι ρόλο είχε η Τουρκία στο να τον πείσει να πάει στην Νταρουσάφακα: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Τουρκία, όπου έχω βρει θαυμάσιους ανθρώπους και έχω φιλίες. Έβλεπα πάντα το άθλημα ως την καλύτερη γέφυρα για να συνδεθούν οι άνθρωποι με τους κουλτούρες από όλο τον κόσμο. Το να είμαι μέλος του Dogus Group και να πάρω μέρος στο όραμα ενός παγκοσμίου οργανισμού με τις αξίες της οικογένειας και της συνεργασίας είναι τιμή. Είμαι επίσης χαρούμενος που είμαι μέλος της τουρκικής λίγκας, η οποία είναι από τις κορυφαίες στον κόσμο. Επίσης, είμαι χαρούμενος που θα πάρω μέρος στο νέο σύστημα της Euroleague, το οποίο θα δώσει σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να δει μπάσκετ υψηλής ποιότητας».

Για τους στόχους του: «Ελπίζουμε να έχουμε μια πολύ θετική σεζόν και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να έχουμε την πιο σκληρή και πιο πετυχημένη χρονιά στην Euroleague. Ανυπομονούμε να γίνουμε μια ανταγωνιστική και δυναμική ομάδα στα επόμενα χρόνια, καθώς και να χτίσουμε τη δική μας κουλτούρα και τη δική μας ταυτότητα ως ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα