Σπανούλης: «Όταν ηρεμήσουμε θα σας πούμε τα νέα με τους προέδρους»

Σπανούλης: «Όταν ηρεμήσουμε θα σας πούμε τα νέα με τους προέδρους»

Σπανούλης: «Όταν ηρεμήσουμε θα σας πούμε τα νέα με τους προέδρους»

Θα συζητήσει με τους προέδρους του Ολυμπιακού ο Βασίλης Σπανούλης και στη συνέχεια θα ανακοινώσουν από κοινού τα νέα.  

Ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» ευχαρίστησε τους αδερφούς Αγγελόπουλους που αγαπούν παθολογικά την ομάδα, αλλά και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που τον κάνει καλύτερο άνθρωπο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό:
«Αυτό θα σας το πούμε στο επόμενο διάστημα. Η σημερινή είναι μέρα χαράς και πανηγυρισμών. Θα προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε και όταν συζητήσουμε, θα σας πούμε τα νέα»

Για τον αν είναι δικαιωμένος από την επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό:
«Είναι κάτι το φανταστικό. Όπως έχω πει, το μπάσκετ είναι ομαδικό και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ. Ευχαριστώ τους προέδρους που με έφεραν και τους προπονητές μου και έχουμε καταφέρει μαγικά πράγματα. Έχω καταπληκτικές αναμνήσεις, αλλά φυσικά και άσχημες στιγμές. Πρέπει όταν πέφτεις να σηκώνεσαι και να παλεύεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους που σε τέτοιες εποχές αγαπούν παθολογικά την ομάδα και τον προπονητή που με κάνει καλύτερο παίκτη και άνθρωπο. Φυσικά, ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου»

Για τα μεγάλα σουτ κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Προσπαθώ να είμαι προσγειωμένος. Δεν αλλάζει κάτι για τα σουτ αυτά. Πιο πολύ αισθάνομαι χαρούμενος που πήραμε το πρωτάθλημα και δώσαμε χαρά σε τόσο κόσμο. Αυτό που ζήσαμε όταν γυρίσαμε από το ΟΑΚΑ ήταν κάτι εκπληκτικό. Αυτές οι στιγμές δίνουν τεράστια ώθηση, δύναμη και κίνητρο»

Best of internet