Εκπληκτικό γράμμα του Λάουρι στους οπαδούς των Ράπτορς (pic)

Εκπληκτικό γράμμα του Λάουρι στους οπαδούς των Ράπτορς (pic)

Εκπληκτικό γράμμα του Λάουρι στους οπαδούς των Ράπτορς (pic)

bet365

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τους Ράπτορς και ο Κάιλ Λάουρι έγραψε... τον επίλογο με ένα εξαιρετικό γράμμα προς του οπαδούς της ομάδας.

Ο πλέι μέικερ του Τορόντο εξέφρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα έντονα συναισθήματα του για τη φετινή σεζόν και τόνισε πως παρότι το πρόσημο είναι θετικό, δεν είναι ικανοποιημένος.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Τον Οκτώβριο, επιβιβάστηκα σε ένα αεροπλάνο με τους συμπαίκτες μου για το training camp με έναν στόχο στο μυαλό. Να είμαστε η καλύτερη ομάδα που μπορούμενα είμαστε και να μπούμε στη θέση να κατακτήσουμε έναν πρωτάθλημα.

Αυτό δεν άλλαξε ποτέ, ποτέ, όλοι όσοι ήταν στην ομάδα έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για να το καταφέρουμε, συμπεριλαμβανομένων και εσάς, των οπαδών μας.

Από το Βανκούβερ μέχρι το Λονδίνο, σε κάθε πόλη που περήφανα φορούσαμε τη φανέλα μας και έβλεπα τους οπαδούς μας, όλοι ήξεραν ότι είμαστε ομάδα του Καναδά, αλλά διάολε, όλοι μας δείχνατε την αγάπη και τη στήριξή σας και μαζί ήμασταν ασυναγώνιστοι, κάτι που παρατηρούσαν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ παγκοσμίως.

Για δεύτερη συνεχόμενη τιμή μου δώσατε το προνόμια του να είμαι βασικός στο All Star Game. Το ότι καταφέραμε και το κάναμε μαζί με τον ΝτεΜάρ, στο σπίτι μας, είναι μια εμπειρία την οποία δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Την αγάπη που μου δείξατε, προσπάθησα να την μεταφράσω σε καλή απόδοση στο παρκέ κάθε φορά, από το πρώτο παιχνίδι έως και το τελευταίο, μετά τον 6ο τελικό της περιφέρειας. Ακουγόσασταν συνέχεια.

Οι λέξεις από μόνες τους δε θα καταφέρουν ποτέ να εκφράσουν το πως αισθάνομαι για εσάς.

Σήμερα, πήρα λίγο χρόνο για να παραθέσω όλα τα θετικά. Είμαι περήφανος για όσα καταφέραμε φέτος, αλλά όπως κι εσείς, δεν είμαι ικανοποιημένος»

 

NBA Τελευταία Νέα