Θρυλική φιέστα! (gTV & pics)

Θρυλική φιέστα! (gTV & pics)

Θρυλική φιέστα! (gTV & pics)
Ο Ολυμπιακός παρέα με τους οπαδούς του πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην απονομή του φετινού τίτλου.

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε με τον κόσμο του την κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας και δεύτερου συνεχόμενου. Σε μία φαντασμαγορική ατμόσφαιρα γεμάτη ερυθρόλευκα χρώματα οι πρωταγωνιστές χάρηκαν με την ψυχή τους και φυσικά το ίδιο συνέβη και με τους οπαδούς τους. Παρά το γεγονός ότι οι κερκίδες δε γέμισαν, η διάθεση όλων όσοι βρέθηκαν ήταν στα ύψη.

Οι τσίρλιντερ ξεκίνησαν ουσιαστικά τη γιορτή με την είσοδο και τα χορευτικά τους και αφού μοίρασαν πολλά δώρα στις εξέδρες ξεκίνησε η παρουσίαση των παικτών.

Ένας ένας έμπαινε μέσα εν μέσω αποθέωσης και λέιζερ που ήταν σχεδιασμένα ειδικά για την περίσταση. Φυσικά δεν έχει νόημα να σας αναφέρουμε πως το μεγαλύτερο χειροκρότημα απέσπασαν οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης ενώ ακολούθησε σε δημοφιλία ο Ντάνιελ Χάκετ!

Τα πειράγματα έδιναν κι έπαιρναν, τα χαμόγελα συντρόφευαν μόνιμα όλα τα πρόσωπα και ειδικά των μικρών παιδιών. Όταν μάλιστα ο Βασίλης Σπανούλης φώναξε τα παιδάκια του μέσα έγινε πραγματικά χαμός!

Πρώτοι έκαναν την εμφάνισή τους οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και ακολούθησαν όλοι οι άλλοι γνωρίζοντας την αποθέωση. Τεευταίοι μπήκαν οι Γιώργος Πρόιντεζης και Βασίλης Σπανούλης και το ΣΕΦ κόντεψε να πέσει από τον κόσμο. Οι ιδιοκτήτες περιχαρείς πήραν το μικρόφωνο και μετά κάποιες τοποθετήσεις τους φώναξαν τον Γιώργο Χαλβατζάκη για να ξεκινήσει η απονομή.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Βασίλης Σπανούλης συνοδευόμενος από τα τρία αγοράκια του σήκωσε το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ελλάδας 2016 και έδωσε το σύνθημα για το χορό με τις σαμπάνιες!

Η φιέστα ολοκληρώθηκε με το γύρο του θριάμβου. Ο κόσμος χειροκροτούσε τους συντελεστές της επιτυχίας και με τον ύμνο του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε η φιέστα για το Πρωτάθλημα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα