CEO του Basketball Champions League ο Κομνηνός

Gazzetta team
CEO του Basketball Champions League ο Κομνηνός

bet365

Τη Θέση του CEO στο προσεχές Champions League της FIBA θα έχει ο Πατρίκ Κομνηνός, όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Τη Θέση του CEO στο προσεχές Champions League της FIBA θα έχει ο Πατρίκ Κομνηνός.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

Ο 47χρονος Έλληνας Πατρίκ Κομνηνός ανέλαβε την θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου (CEO) στο νέο πρωτάθλημα Basketball Champions League, που συνδιοργανώνουν η FIBA και 10 κορυφαίες ευρωπαϊκές εγχώριες λίγκες, ανάμεσα στις οποίες είναι ο ΕΣΑΚΕ. Ο ΕΣΑΚΕ εκπροσωπείται στο Διοικητικό Συμβούλιο του BCL από τον πρόεδρο του, κ. Γιώργο Χαλβατζάκη.

Ο κ. Κομνηνός ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, για τρία χρόνια Γενικός Διευθυντής της Σούπερ Λίγκα (2009-12) και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στέλεχος της ΟΥΕΦΑ και υπεύθυνος των διασυλλογικών διοργανώσεων.

Ο Πατρίκ Κομνηνός, που αναλαμβάνει τα καθήκοντα τους την 1η του προσεχούς Αυγούστου δήλωσε ότι: «Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση και τη μοναδική ευκαιρία που μου δίνεται να συνεισφέρω σε αυτό το μοναδικό πρότζεκτ, που είναι το Champions League του μπάσκετ. Είμαι σίγουρος πως η εμπειρία μου θα φανεί χρήσιμη σε αυτή την προσπάθεια, η οποία έχει ως στόχο τη δημιουργίας μίας μεγάλης διασυλλογικής διοργάνωσης».

O πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Basketball Champions League, κ. Μάρκους Στούντερ, επισήμανε: «Ο Πατρίκ Κομνηνός έχει αποδείξει πως είναι ο ιδανικός για αυτή τη θέση. Έχει τις ηγετικές ικανότητες και γνωρίζει τι πρέπει να γίνει ώστε να εκτοξευθεί το Champions League του μπάσκετ και να γίνει μία πανευρωπαϊκή διοργάνωση».

 

Τελευταία Νέα