Σπανούλης για AegeanBall: «Δεν χρειάστηκε να με καλέσει ο Γιώργος!»

Σπανούλης για AegeanBall: «Δεν χρειάστηκε να με καλέσει ο Γιώργος!»

Gazzetta team
Σπανούλης για AegeanBall: «Δεν χρειάστηκε να με καλέσει ο Γιώργος!»

bet365

Το AegeanBall Festival του Γιώργου Πρίντεζη βρίσκεται... προ των πυλών κι ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται εκεί!

Αναλυτικά:

Το AegeanBall Festival “άνοιξε τα φτερά του”, το ενδιαφέρον για τις εγγραφές είναι πολύ μεγάλο από τις πρώτες μέρες και ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τις ανακοινώσεις με τον… χορό των καλεσμένων!

Ένας από τους πρώτους ανθρώπους που στηρίζει την προσπάθεια και από την πρώτη στιγμή είπε “είμαι μέσα”, δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Σπανούλη! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, μέλος της εθνικής ομάδας επί σειρά ετών και ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, θα έρθει στην Σύρο μαζί με την οικογένειά του για να πάρει μέρος στο τουρνουά.

Σίγουρα για τους δικούς του ανθρώπους το πρώτο μέλημα θα είναι οι διακοπές με την γυναίκα του και τα παιδιά του να απολαμβάνουν τις πολλές ομορφιές της Σύρου, αλλά ο Σπανούλης έχει στο μυαλό του και τους αγώνες, όπως λέει αποκλειστικά στο AegeanBall.gr!

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ σε αυτή την σπουδαία διοργάνωση και θα αποτελέσω μέλος της. Δεν χρειάστηκε να με καλέσει ο Γιώργος Πρίντεζης, δεν πρόλαβε. Δήλωσα από μόνος μου… συμμετοχή! Είναι ευλογία που θα συνδυάσουμε τις διακοπές με την οικογένεια με το μπάσκετ και το ίδιο πρέπει να κάνει και όλος ο κόσμος. Είναι μεγάλη ευκαιρία. Απλά εγώ σκέφτομαι και τους αγώνες. Θα δω με ποια ομάδα θα παίξω στο 3χ3 και δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά ο στόχος μου είναι να φτάσω τουλάχιστον ως τον τελικό”!

Ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε την συνολική προσπάθεια και την ιδέα του AegeanBall Festival: Είναι από τις πιο ιδιαίτερες πρωτοβουλίες που έχω δει. Στις Κυκλάδες, στην καρδιά του Αιγαίου θα βρεθούμε όλοι μαζί μια παρέα, θα περάσουμε καλά και φυσικά θα παίξουμε μπάσκετ. Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις προβάλλεται η πατρίδα μας στο εξωτερικό, δίνουμε τα σωστά ερεθίσματα στις νέες γενιές και μαθαίνω πως και το τουρνουά θα είναι πολύ μεγάλο και ανταγωνιστικό.

Είμαι περίεργος να δω ποιες ομάδες θα προκριθούν από το ανοιχτό τουρνουά και θα αντιμετωπίσουν τους επαγγελματίες στην τελική φάση. Σίγουρα θα είμαστε σε καλοκαιρινό mood, αλλά προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να χάσω. Τα λέμε στη Σύρο”!

Σας περιμένουμε, 13-17 Ιουλίου!

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά, πατήστε στην φόρμα εγγραφής και για περισσότερες πληροφορίες στο Contact us.

 

Τελευταία Νέα