Επαφές, αλλά όχι... υπογραφές με Σκουλίδα η ΑΕΚ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Επαφές, αλλά όχι... υπογραφές με Σκουλίδα η ΑΕΚ

Επαφές, αλλά όχι... υπογραφές με Σκουλίδα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έκανε το βήμα παραπάνω, κατέκτησε την τρίτη θέση στη Basket Leauge και πλέον έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς.

Για την Ένωση, μία από τις προτεραιότητες είναι να ενισχυθεί ο ελληνικός κορμός με παίκτες νεαρούς, στους οποίους η ΑΕΚ θα βασιστεί στο μέλλον. Στο ρόστερ βρίσκονται ήδη παιδιά όπως ο Μωραϊτης και ο Τσαλμπούρης, που πήραν μία... πρώτη γεύση φέτος, ωστόσο στόχος είναι η απόκτηση κι άλλων παικτών.

Ένας εξ αυτών ο Διονύσης Σκουλίδας, που διακρίθηκε με τις μικρές Εθνικές, ωστόσο δεν πήρε μεταγραφή για τη Basket League και προτίμησε να συνεχίσει στον ιστορικό σύλλογο του Περιστερίου. Κάπως έτσι, ο Σκουλίδας βρήκε χρόνο συμμετοχής κι είχε ηγετικό ρόλο στην ομάδα των δυτικών προαστίων, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθεί περισσότερο.

Ανήκει, όμως, στη χρυσή γενιά των «97άρηδων» κι η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως... υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα. Το δεδομένο πάντως είναι ότι η Ένωση ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της έναν εκ των πιο ταλαντούχων νέων παικτών!

*Σε 28 συμμετοχές φέτος, ο άσος του Περιστερίου έχει πετύχει 320 πόντους με μέσο όρο 42% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 73% στις βολές.

Best of internet