Επέμβαση στο δάκτυλο ο Χάκετ (pic)

ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ

Επέμβαση στο δάκτυλο ο Χάκετ (pic)

Επέμβαση στο δάκτυλο ο Χάκετ (pic)

Την πόρτα του χειρουργίου πέρασε ο Ντάνιελ Χάκετ, προκειμένου να αποκαταστήσει πλήρως το πρόβλημα που είχε σε δάκτυλο του αριστερού του χεριού.

Στο με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 25 Μαρτίου, ο Χάκετ είχε τραυματιστεί, καθώς του είχε κοπεί ο τένοντας στο μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού. Ο άσος του Ολυμπιακού έκανε μία μικρή επέμβαση κι έκτοτε αγωνιζόταν με ειδικό νάρθηκα. Πλέον, όμως, με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχουν ολοκληρωθεί, ο Χάκετ αποφάσισε να αποτακαταστήσει πλήρως το πρόβλημα.

Ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά, έγραψε στο instagram: «Ευχαριστώ το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού για την φροντίδα και για το γεγονός πως μου επέτρεψε να παίξω αυτούς τους μήνες παρά το πρόβλημα στο δάχτυλο», με το post του να συνοδεύεται από την ακόλουθη φωτό:

 

Sveglio e integro dopo l' operazione. Up and healthy after surgery. Thank you to all the @olympiacosbc_official medical staff and doctors for all the care and for allowing me to play these last two months with this issue in my finger. Grazie Doc Nikos, Doc Fani, and Mario,Tolliss, and Nikos for your patient. #olympiacosbc family

A photo posted by @lorenzo23daniele on

Best of internet