Λοτζέσκι: «Καλύτερα που μάρκαρε τον Βασίλη ο Διαμαντίδης, και όχι ο Γκιστ»

Gazzetta team
Λοτζέσκι: «Καλύτερα που μάρκαρε τον Βασίλη ο Διαμαντίδης, και όχι ο Γκιστ»
Ο Ματ Λοτζέσκι περιέγραψε τα όσα έζησε στον συγκλονιστικό τέταρτο τελικό και παράλληλα αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον πατέρα του Γιώργου Πρίντεζη!

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στη SportDay:

«Δεν μου άρεσε καθόλου που ήμουν στον πάγκο. ήμουν πολύ απογοητευμένος, καθώς ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν γινόταν όμως να αγωνιστώ. Προσπαθούσα να εμψυχώσω τους συμπαίκτες μου. Τους ενθάρρυνα και τελικά καταφέραμε να νικήσουμε».

Σχετικά με τον αγώνα που έδωσε τον τίτλο στους «ερυθρόλευκους» δήλωσε: «Τί να πω; Ήταν ένας απίστευτος αγώας. Ήταν τρελό παιχνίδι και ήταν τιμή για μένα που συμμετείχα σε αυτόν. Ανεξαρτήτως ποια ομάδα θα έπαιρνε τη νίκη, ο αγώνας ήταν φοβερός. Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε, ενώ είχαμε και λίγο την τύχη με το μέρος μας στα μεγάλα σουτ».

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει αν πίστεψε ποτέ ότι μπορεί ο Ολυμπιακός να ηττηθεί: «Πίστευα στη νίκη, αλλά λίγο πριν ευστοχήσει ο Μάντζαρης στο τέλος της πρώτης παράτασης σκέφτηκα πως μάλλον η σειρά θα πήγαινε σε πέμπτη παιχνίδι. Κάναμε, όμως, πολύ καλή δουλειά. Κάποια παιδιά που δεν παίζουν πολύ, βγήκαν μπροστά».

Αναφορικά με την τελευταία φάση και το νικητήριο σουτ του Σπανούλη, τόνισε: «Πίστευα πως θα ήταν καλύτερο για εμάς να μη γίνει αλλαγή στο σκριν. Ήταν προτιμότερο να τον μαρκάρει ο Διαμαντίδης παρά ο Γκιστ. Σούταρε ο Βασίλης, το έβαλε και ήταν σαν dejavu του δεύτερου τελικού».

«Δεν τα παρατήσαμε στιγμή, συνεχίσαμε να παλεύουμε και πήραμε το πρωτάθλημα. Ήταν μία δύσκολη σεζόν και αν πρέπει να το αφιερώσουμε σε κάποιον, αυτός είναι ο Γιώργος (σ.σ.Πρίντεζης). Πέρασε δύσκολες στιγμές, αλλά ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα» ανέφερε κλείνοντας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα