ΚΑΕ Άρης: Ένα «ευχαριστώ» και μία υπόσχεση

ΚΑΕ Άρης: Ένα «ευχαριστώ» και μία υπόσχεση

ΚΑΕ Άρης: Ένα «ευχαριστώ» και μία υπόσχεση

bet365

Η ΚΑΕ Άρης ευχαρίστσε παίκτες, προπονητές και διοίκηση για τη σεζόν που πέρασε, ενώ παράλληλα έδωσε την υπόσχεση ότι η ομάδα θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο με στόχο την κορυφή!

Η ανακοίνωση:

Με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΡΗ για την περίοδο 2015-16, η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της φετινής επιτυχημένης σεζόν.

Ευχαριστούμε τους καλαθοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και το σταφ της ομάδας μας για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν, ώστε ο ΑΡΗΣ να πραγματοποιήσει μια πορεία με πολλές και έντονες συγκινήσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Επίσης, ευχαριστούμε τους φιλάθλους του ΑΡΗ, η παρουσία των οποίων αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους για τη φετινή πορεία και τον εντυπωσιακό εντός έδρας απολογισμό, που σταμάτησε στις 24 νίκες – 3 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Η μαζική παρουσία τους και η συμπαράστασή τους σε αθλητικά πλαίσια αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. θα συνεχίσει με την ίδια και περισσότερη θέρμη την προσπάθειά της για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή. Τα καλύτερα έρχονται…

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα