Πάτρικ Γιανγκ, ο νέος... κάμεραμαν του Ολυμπιακού! (pics)

Πάτρικ Γιανγκ, ο νέος... κάμεραμαν του Ολυμπιακού! (pics)

Gazzetta team
Πάτρικ Γιανγκ, ο νέος... κάμεραμαν του Ολυμπιακού! (pics)
Απίθανο στιγμιότυπο από τους πανηγυρισμούς στο ΣΕΦ για το 12ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, με τον Πάτρικ Γιανγκ να αναλαμβάνει χρέη... κάμεραμαν, απαθανατίζοντας τις στιγμές από την οροφή του «ερυθρόλευκου» πούλμαν.

Σχεδόν 20.000 φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» στο ΟΑΚΑ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, προκειμένου να πανηγυρίσουν την επιτυχία του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των παικτών του.

Στο φαληρικό γήπεδο και στους γύρω δρόμους φυσικά γινόταν το αδιαχώρητο. Το πούλμαν του Ολυμπιακού αναγκάστηκε να σταματήσει, με τους παίκτες του Ολυμπιακού ανεβαίνουν στην οροφή και να το... γλεντούν με την ψυχή τους.

Η κοσμοσυρροή δημιούργησε αρκετά προβλήματα και στους δημοσιογράφους και τα τεχνικά συνεργία που βρέθηκαν στο χώρο για να καλύψουν τη γιορτή, με τον Πάτρικ Γιανγκ να αποφασίζει να προφέρει τις υπηρεσίες του, αναλαμβάνοντας χρέη... κάμεραμαν για την ΚΑΕ, καταγράφοντας τις πανηγυρικές στιγμές από την οροφή του πούλμαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα