Αγγελόπουλος: «Είπα στον Διαμαντίδη να το ξανασκεφτεί» (gTV)

Αγγελόπουλος: «Είπα στον Διαμαντίδη να το ξανασκεφτεί» (gTV)

Να ξανασκεφτεί την απόφασή του παρότρυνε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον Δημήτρη Διαμαντίδη στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.  

Αγγελόπουλος: «Είπα στον Διαμαντίδη να το ξανασκεφτεί» (gTV)

Οι πρόεδροι των πρωταθλητών, αμέσως μετά το τέλος του 4ου και τελευταίου τελικού ανέφεραν πως αυτό το σουτ ήταν η δικαίωση μιας ζωής ολόκληρης.        

«Γράψαμε ιστορία σήμερα και είμαστε ευτυχισμένοι. Ο τρόπος μεγαλώνει την περηφάνια και τη χαρά μας. Ισως είναι οι καλύτεροι τελικοί. Ο τρόπος που ισοφαρίζει ο Μάντζαρης, δεν έχει υπάρξει ξανά. Υπήρχαν στιγμές που πίστεψα ότι θα χάσουμε και άλλες πως κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Ήταν η δικαίωση μίας ζωής ολόκληρης. Πιστεύω πως έπρεπε να μπει αυτό το σουτ και γι' αυτό κάναμε την προσευχή μας. Τη στιγμή που μπήκε το σουτ, κάτι νιώσαμε και ψιθύρισα κάτι στο αυτί του Παναγιώτη», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Εμείς παλεύουμε από το 2009 που πήραμε τις μετοχές και αυτό είναι μία δικαίωση. Κάναμε το back to back στην Ευρώπη το 2012 και το 2013, αλλά φέτος αποκλειστήκαμε νωρίς από την Ευρώπη. Αυτό το πρωτάθλημα, ο τρόπος που ήρθε, με έναν αντίπαλο που τα δίνει όλα και τον Διαμαντίδη στο τελευταίο της καριέρας του. Είναι στιγμές μοναδικές», ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Δεν έχουμε παράπονο από την ατμόσφαιρα. Μεγάλο μέρος του γηπέδου χειροκρότησε τον Χάντερ, όταν σηκώθηκε μετά τον τραυματισμό του. Η ατμόσφαιρα ήταν όντως καλή. Μετά το τέλος του αγώνα, συνεχάρην τον Διαμαντίδη και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ενώ μετά ήρθε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια», συνέχισε.

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης. Τού είπαμε συγχαρητήρια και να ξανασκεφτεί την απόφασή του». 

Best of internet