AegeanBall Festival by... Γιώργος Πρίντεζης!

Gazzetta team
AegeanBall Festival by... Γιώργος Πρίντεζης!

bet365

Ο Γιώργος Πρίντεζης και μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ σας... καλούν στη Σύρο για το πρώτο AegeanBall Festival!

Η αγάπη του Γιώργου Πρίντεζη για τον τόπο του είναι γνωστή κι από φέτος το καλοκαίρι ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού κάνει το όνειρο του πραγματικότητα! Διαβάστε στη συνέχεια για το AegeanBall Festival, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει θεσμός κι αναμένεται να διεξαχθεί με την παρουσία σπουδαίων παικτών του ευρωπαϊκού μπάσκετ!

Αναλυτικά:

Ο Γιώργος Πρίντεζης γεννήθηκε στις 22 Φλεβάρη του 1985 και είναι γέννημα θρέμμα της Σύρου. Ο Έλληνας διεθνής μπασκετμπολίστας αγωνίζεται στην Εθνική Ελλάδας και τον Ολυμπιακό, είναι από τους πιο πετυχημένους αθλητές στην σύγχρονη ιστορία και έχει συνδυάσει το όνομά του με τίτλους, επιτυχίες, μεγάλα καλάθια της τελευταίας στιγμής.

Το πιο σημαντικό από όλα; Ο Πρίντεζης αποτελεί το πρότυπο του αθλητή που πρεσβεύει το ευ αγωνίζεσθαι, αγωνίζεται με περηφάνια, σεβασμό και σεμνότητα και πάντα έχει στο μυαλό του να προσφέρει τις σωστές συμπεριφορές και εικόνες στα μικρά παιδιά.

Αγαπάει υπερβολικά τον τόπο του, την Σύρο και εδώ και χρόνια είχε στο μυαλό του να δημιουργήσει μια διοργάνωση που θα προσφέρει στο νησί του κοινωνικά και θα το βοηθήσει να λάβει ακόμα μεγαλύτερη προβολή όχι μόνο εντός των τειχών της πατρίδας του, αλλά και στο εξωτερικό.

Η Σύρος αποτελεί το κέντρο των Κυκλάδων, οι Κυκλάδες είναι το πιο διάσημο σύμπλεγμα νησιών στο Αιγαίο και το… Αιγαίο πρεσβεύει την μαγεία των ελληνικών θαλασσών και νησιών στο πέρας του κόσμου!

Η ιδέα υπήρχε χρόνια στο μυαλό του. Μέσω του σπορ που λατρεύει, του μπάσκετ να “γεννήσει” ένα θεσμό που θα εξελιχθεί σε διεθνές φεστιβάλ και θα καθιστά κάθε καλοκαίρι την Σύρο κέντρο προσέλευσης για μικρούς και μεγάλους, Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Στέψη ή παράταση στην αγωνία και τα ντέρμπι «αιωνίων»; Πάρε έως €100 από τη Vistabet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα, που θα περιλαμβάνει αγορές από τον αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Το μπάσκετ είναι μόνο η αφορμή. Ο προορισμός; Μια καλοκαιρινή, κοινωνική, πολιτισμική και τουριστική γιορτή μπροστά από το περίφημο Δημαρχείο της Ερμούπολης, στην Πλατεία Μιαούλη!

Και εγένετο το AegeanBall Festival!

Το όνομά του περικλείει όλα όσα πρεσβεύει και οραματίζεται η διοργάνωση που φέτος ανοίγει τα φτερά της.

Το επίσημο Λογότυπό της περιγράφει ανάγλυφα όσα αποτελούν την ψυχή του AegeanBall Festival! Το όνειρο του Πρίντεζη, η χαρακτηριστική κίνηση – κατατεθέν του, το μπλε της Ελλάδας και της θάλασσας!

Ο Γιώργος σας προσκαλεί στη Σύρο και μαζί του θα χορτάσετε όχι μόνο μπάσκετ με τους φίλους σας, αλλά ζωντανές εικόνες και παραστάσεις, από “ιερά τέρατα” και σταρ διεθνούς φήμης, Έλληνες και ξένους!

Σας περιμένουμε, 13-17 Ιουλίου!

Για την εγγραφή σας στο τουρνουά, πατήστε στην φόρμα εγγραφής και για περισσότερες πληροφορίες στο Contact us.

 

Τελευταία Νέα