Xαμός για τους Antetokounbros στην Γκράβα! (vid & pics)

Xαμός για τους Antetokounbros στην Γκράβα! (vid & pics)

bet365

Oι Antetokounbros παρέα με τους Παπαλουκά και Πορζίνγκις ήρθαν στην Αθήνα και περισσότερα από 6.000 άτομα μαζεύτηκαν στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Γκράβας του Δήμου Αθηναίων. To gazzetta.gr ήταν εκεί!

Το «ΕKO Antetokounbros Streetball Event 2016», μετά το Ηράκλειο της Κρήτης και τη Θεσσαλονίκη, ήρθε στην Αθήνα κι έγινε χαμός! Στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Γκράβας του Δήμου Αθηναίων βρέθηκαν περισσότερα από 6.000 άτομα για να δουν από κοντά τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, παρέα με τους Θοδωρή Παπαλουκά και Κρίσταπς Πορζίνγκις, στο τουρνουά που διοργάνωσε το eurohoops.net. Μάλιστα, δεν ήταν λίγος ο κόσμος που παρακολούθησε τον αγώνα ακόμα κι από τον δρόμο!

Μετά το τέλος του event κι αφού οι Αντετοκούνμπο μαζί με τον Παπαλουκά φωτογραφήθηκαν με την ελληνική σημαία, ο Γιάννης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Αυτό που έγινε εδώ είναι απίθανο. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που μαζευτήκαμε και παίξαμε όλοι μαζί για εσάς. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους χορηγούς».

Από την πλευρά του, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση σε αυτήν την απίστευτη διοργάνωση. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι οι καλύτεροι στο κόσμο, απίστευτοι. Σας ευχαριστώ ολους».

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον αδερφό του και ο Θανάσης: «Με κάλυψε ο Γιάννης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους διοργάνωσαν την εκδήλωση. Αγαπάμε όσους μας εχουν βοηθήσει προσωπικά. Μαζί φτάσαμε ψηλά. Μαζί όλοι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ αληθεια».

 

Τελευταία Νέα