«Καταγγέλλουμε την απόφαση ξεπουλήματος του ΟΑΚΑ»

«Καταγγέλλουμε την απόφαση ξεπουλήματος του ΟΑΚΑ»

«Καταγγέλλουμε την απόφαση ξεπουλήματος του ΟΑΚΑ»

bet365

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΚΑ μοίρασαν πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη ανακοίνωση για την απόφαση ιδιωτικοποίησης του Ολυμπιακού Σταδίου.

Πολλές αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει η απόφαση της κυβέρνησης να διαθέσει το ΟΑΚΑ στο Υπερταμείο για ιδιωτικοποίηση. Οι εργαζόμενοι κρέμασαν πανό και μαύρες σημαίες έξω από το Στάδιο, ενώ μέσα μοίρασαν το ακόλουθο μήνυμα.

«Το σωματείο εργαζομένων του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου καταγγέλλει την απόφαση ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και του αθλητισμού που αφορούν χιλιάδες χρήστες και φιλάθλους. Το ΟΑΚΑ είναι συνυφασμένο με την αθλητική ιστορία της χώρας μας και αποτελεί παρακαταθήκη για τον λαό μας στο διηνεκές. Ο Αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό και οφείλουμε να τον διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο, κάτι που αποτελούσε δέσμευση της κυβέρνησης μέχρι χθες. Καλούμε όλο τον κόσμο του αθλητισμού να σταθεί στο πλευρό μας έτσι ώστε να έχουμε ένα Ολυμπιακό Στάδιο ανοιχτό στην κοινωνία. Όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Όχι στο ξεπούλημα του αθλητισμού».

Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΚΑ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα