Τα ρεκόρ των Καβαλίερς και του ΛεΜπρον!

Τα ρεκόρ των Καβαλίερς και του ΛεΜπρον!

bet365

Οι Καβαλίερς έκαναν το 4-2 στη σειρά με τους Ράπτορς (87-113) και κατάφεραν να γράψουν ιστορία!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς κι η παρέα του πανηγύρισαν τον δεύτερο σερί τίτλο τους στην ανατολική περιφέρεια, ωστόσο ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα! Οι Καβαλίερς περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλο τους, ωστόσο μέχρι να δοθεί απάντηση στο ερώτημα Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ή Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, μπορούν να… χαρούν για τα ρεκόρ που ήδη πέτυχαν:

*Οι Καβαλίερς έγιναν η 4η ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια που επιστρέφουν σε Τελικούς, έχοντας χάσει την προηγούμενη σεζόν. Το έκαναν οι Σπερς το 2014, οι Χιτ το 2012 κι οι Λέικερς το 2009. Κι οι τρεις πήραν τον τίτλο!

*Ο ΛεΜπρον είναι μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, που θα παίξει τουλάχιστον τρεις τελικούς με δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς αυτή είναι η τρίτη φορά που το καταφέρνει με το Κλίβελαντ. Ο άλλος είναι ο Ντένις Ρόντμαν, που τα είχε καταφέρει ως παίκτης των Πίστονς και με τη φανέλα των Μπουλς.

*Ο King James γίνεται ο πρώτος παίκτης τα τελευταία 50 χρόνια που φτάνει 6η σερί φορά σε Τελικούς! Συνολικά είναι ο 8ος στην ιστορία. Δείτε τους υπόλοιπους:

 

NBA Τελευταία Νέα