To πάρτι των Καβαλίερς για τον τίτλο στην Ανατολή! (vids)

To πάρτι των Καβαλίερς για τον τίτλο στην Ανατολή! (vids)

Gazzetta team
To πάρτι των Καβαλίερς για τον τίτλο στην Ανατολή! (vids)

bet365

Οι Καβαλίερς κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο της Ανατολικής περιφέρειας, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και την παρέα του να στήνουν ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια του Air Canada Center, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Ράπτορς.

Οι Καβαλίερς επικράτησαν με 113-87 των Ράπτορς στο Τορόντο και εξασφάλισαν την παρουσία τους στους τελικούς του ΝΒΑ για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς (7η παρουσία σε τελικούς, 6η διαδοχική) και οι συμπαίκτες του θα βρουν πλέον απέναντι τους στην προσπάθεια τους για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της ομάδας τον νικητή της σειράς των τελικών της Δύσης ανάμεσα σε Θάντερ και Ουόριορς, ωστόσο προτού ξεκινήσουν να καταστρώνουν τα σχέδια τους για το δαχτυλίδι, είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν έξαλλα τον τίτλο της Ανατολής.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Air Canada Center, οι φιλοξενούμενοι έγιναν ένα... κουβάρι στα αποδυτήρια, με τα καθιερωμένα «μπουγελώματα» και τις θριαμβευτικές φωτογραφίες να κυριαρχούν, ενώ το πάρτι απογειώθηκε με την απονομή του τροπαίου στη συνέντευξη Τύπου.

 

NBA Τελευταία Νέα