Kαμπάτσο για... όλες τις δουλειές! (vid)

Gazzetta team
Kαμπάτσο για... όλες τις δουλειές! (vid)

bet365

Η Μούρθια μπορεί να γνώρισε την ήττα με 107-103 από τη Ρεάλ για τα playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος, ωστόσο ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν ο πρωταγωνιστής στην πιο εντυπωσιακή φάση του αγώνα, καθώς έκανε τα... πάντα και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Η Ρεάλ Μαδρτίτης νίκησε με 107-103 τη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη και έκανε το 1-0 στη σειρά για τον 1ο γύρο των ισπανικών playoffs.

Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, η αναμέτρηση πρόσφερε πλούσιο θέαμα, με τον Φακούντο Καμπάτσο να πρωταγωνιστεί στη θεαματικότερη φάση της βραδιάς.

O βραχύσωμος γκαρντ της Μούρθια κατάφερε να φιλοδωρήσει αρχικά με τάπα τον Γιόνας Ματσιούλις, να κλέψει τη μπάλα από τον Λιθουανό και στη συνέχεια να ξεκινήσει ένα... ξέφρενο coast to coast απέναντι σε όλη την άμυνα της Ρεάλ, το οποίο κατέληξε σε μια εντυπωσιακή ασίστ πίσω από την πλάτη, την οποία αξιοποίησε ο Αντέλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα