Μέχρι και τιμωρία το ΣΕΦ - Τι λέει ο πειθαρχικός κανονισμός (pics)

Μέχρι και τιμωρία το ΣΕΦ - Τι λέει ο πειθαρχικός κανονισμός (pics)
Η... υποδοχή και οι απειλές προς του διαιτητές στο ΣΕΦ έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό ενόψει πιθανού Game 5. Τι λέει ο πειθαρχικός κανονισμός.

«Κατά την είσοδό των διαιτητών στο γήπεδο, κατευθυνόμενοι προς τα αποδυτήρια, G-7, κάποιοι εύσωμοι φίλοι του ΟΣΦΠ κινήθηκαν προς το μέρος μας, βρίζοντας μας. "Παίξτε καλά π*****ράδες, θα σας γαμ***με και ξέρουμε πού πίνατε καφέ το πρωί". Δεν υπήρξε σωματική επαφή, όπως δεν υπήρξε και η αστυνομική δύναμη», σημείωσαν στο φύλλο αγώνος οι διαιτητές της τρίτης αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (77-72).

Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα; Ο κίνδυνος τιμωρίας του Ολυμπιακού ακόμα και με κεκλεισμένων των θυρών είναι ορατός, με βάση τους κανονισμούς, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Υπάρχει κάποιο ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν; Θετική είναι η απάντηση, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να τιμωρούνται με πρόστιμο για δυσφήμηση του αθλήματος όταν έγινε το περιστατικό με τον Βασίλη Σπανούλη πέρυσι...

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα