Ομόφωνα και στην κορυφαία 5άδα της σεζόν ο Κάρι (pics)

Ομόφωνα και στην κορυφαία 5άδα της σεζόν ο Κάρι (pics)

bet365

Το ΝΒΑ δημοσίευσε τις τρεις κορυφαίες 5άδες της φετινής σεζόν, με τον Στεφ Κάρι να είναι ο μόνος που επιλέχθηκε ομόφωνα στην πρώτη.

Εκτός από τον Κάρι, ο οποίος κατέλαβε και τις 129 ψήφους για την πρώτη ομάδα, βρίσκονται και οι ΛεΜπρόν Τζέιμς (125), Ράσελ Ουέστμπρουκ (120), Καουάι Λέοναρντ (94) και Ντι Άντρε Τζόρνταν (39).

Στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα είναι οι Κρις Πολ, Ντάμιαν Λίλαρντ, Κέβιν Ντουράντ, Ντρέιμοντ Γκριν και ΝτεΜάρκους Κάζινς, ενώ στην τρίτη οι Κάιλ Λάουρι, Κλέι Τόμπσον, Πολ Τζορτζ, ΛαΜάρκους Όλντριτς και Άντρε Ντράμοντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ντρέιμοντ Γκριν, Κάιλ Λάουρι και Άντρε Ντράμοντ συμπεριλαμβάνονται σε μια εκ των κορυφαίων τριών ομάδων για πρώτη φορά στην καριέρα τους.

Οι μεγάλες απουσίες από τις ομάδες ακούν στα ονόματα, Άντονι Ντέιβις και Τζέιμς Χάρντεν, οι οποίοι αμφότεροι πέρσι ήταν στην καλύτερη πεντάδα, ενώ φέτος δεν είναι σε καμία. Μάλιστα, ο Άντονι Ντέιβις, χάνει και 20 εκατομμύρια δολάρια από τον... Derrick Rose law, ποσό το οποίο παίρνει κανονικά ο Ντάμιαν Λίλαρντ.

Αναλυτικά οι τρεις πεντάδες και οι ψήφοι:

 

NBA Τελευταία Νέα