Στο Champions League η Κηφισιά

Στο Champions League η Κηφισιά

bet365

Και εκτός συνόρων θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν η Κηφισιά, η οποία... ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει στο Champions League της FIBA.

Η ομάδα των βορείων προαστίων είχε κάνει αίτηση στην FIBA για να την δεχθεί ως 3η ομάδα από τη χώρα μας στην διοργάνωση, η αίτηση έγινε δεκτή και έτσι η Κηφισιά θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Κηφισιά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι άνοιξε η «πόρτα» για τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Champions League. Η FIBA έκανε δεκτή την Κηφισιά για να αγωνιστεί σαν τρίτη ομάδα της Ελλάδας στη διοργάνωση.

Ο νικητής θα πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στους συναρπαστικότερους τελικούς της Basket League! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στον αγώνα Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Ύστερα από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, όπου η Κηφισιά κατέκτησε την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, οι κόποι της ομάδας μας ανταμείβονται με την ευκαιρία να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια για πρώτη φορά στην ιστορία της και να διεκδικήσει ακόμη σπουδαιότερες διακρίσεις»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα