Θέλει τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 28/5 19:00

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ

Θέλει τον κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων για την τέταρτη αναμέτρηση με τον Άρη (28/5, 19:00) και ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει: «H παρουσία των οπαδών μας το (Σάββατο, 28/05, 19:00) στο ΟΑΚΑ κρίνεται απαραίτητη. 

Η «Βασίλισσα» προηγείται 2-1 του Άρη για την Γ΄ Φάση των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και η στήριξη του κόσμου θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για την τρίτη νίκη και την επίτευξη του στόχου που είναι η κατάληψη της 3ης θέσης.

Eνημερώνουμε, ότι η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας μας (aekbc.gr) και μέσω της viva.gr, αλλά κι από τα συνεργαζόμενα σημεία της (Public, SevenSpot, Ιανός, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).

Να τελειώσει τη σειρά με τον Αρη επιδιώκει η ΑΕΚ, στο τέταρτο ματς των δύο ομάδων, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Στο 1.55 προσφέρει η Interwetten τη νίκη της ομάδας του Ζντοβτς.

Εισιτήρια θα πωλούνται την Παρασκευή (27/05) από τα Γραφεία μας, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, τηλ. 210-6896793) από τις 11:00 έως τις 18:00.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ. ΕΣΥ!

Τιμές εισιτηρίων: 5, 10, 20, 50 ευρώ

Κάντε εγγραφή στην επίσημη σελίδα http://www.aekbc.gr και στα social media της ΑΕΚ και κάντε την ομάδα μας "Βασίλισσα" και στο διαδίκτυο

https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aek-eisitiria-agonon-15-16

**Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο)**

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους:
*Από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ την Παρασκευή 27/05, τηλ. 210-6896793, (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION, 11:00-18:00).
*Online από αυτή τη σελίδα.
*VivaMall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων).
*Συνεργαζόμενα σημεία Viva (Public, SevenSpot, Reload, ΕΚΟ, Shell, BP, MediaMarkt, Mymarket, Metro).
*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
*Επιπλέον, εισιτήρια θα πωλούνται και από το Ο.Α.Κ.Α. την ημέρα του αγώνα, 3 ώρες πριν από την έναρξη, από τα Εκδοτήρια του "ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη", Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα θα πρέπει να φέρουν πιστοποιημένο έγγραφο ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).
*Η ΑΕΚ ενημερώνει ότι δεν παρέχεται δυνατότητα ακύρωσης/μεταβολής των αγορασμένων εισιτηρίων.
*Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες Κάρτες Διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).
*Τα εισιτήρια είναι αυστηρά προσωπικά και ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται, ενώ κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο ένα.
*Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά στις θέσεις που αναγράφονται πάνω σε αυτά».

Best of internet