Ζντοβτς: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, η πίεση σε εμάς»

Ζντοβτς: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, η πίεση σε εμάς»

Στο ότι σταμάτησαν οι παίκτες του να παίζουν άμυνα απέδωσε την ήττα της ΑΕΚ ο Γιούρι Ζντοβτς με δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου.  

Ζντοβτς: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, η πίεση σε εμάς»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στον Άρη, άξιζε τη νίκη, ειδικά όπως έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Χάσαμε γιατί σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Η αιτία που στο πρώτο παιχνίδι κερδίσαμε ήταν ότι παίξαμε εξαιρετική άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Σταμάτησαν τον ρυθμό μας με τη ζώνη, αυτό είναι σωστό, αλλά σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Δεχθήκαμε 25 πόντους στην τέταρτη περίοδο και βάλαμε 15, δεν μπορείς να κερδίσεις έτσι. Έχουμε πρόβλημα απέναντι στην ζώνη, το έχω ξαναπεί, προετοιμαζόμαστε, προπονούμαστε γι’ αυτό, αλλά δεν είναι αρκετό δυστυχώς», είπε αρχικά.

«Δεν καταλαβαίνω πολλά από αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, η δουλειά μου δεν είναι να δημιουργώ προβλήματα αλλά να τα λύνω. Και ο άλλος κόουτς ήταν στην ίδια κατάσταση, έχουμε προβλήματα, δεν γίνονται σωστές προπονήσεις… Έπρεπε να τελειώσουμε τη σειρά σήμερα. Πρέπει να κερδίσουμε το Σάββατο, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, έχουμε παίκτες για να κερδίσουμε. Η πίεση είναι σε μας», πρόσθεσε.

Best of internet