Πρίφτης: «Και στην Μπαρτσελόνα θα τον έπαιρνα τον Σίμτσακ»

Πρίφτης: «Και στην Μπαρτσελόνα θα τον έπαιρνα τον Σίμτσακ»

Πρίφτης: «Και στην Μπαρτσελόνα θα τον έπαιρνα τον Σίμτσακ»

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Βασίλη Σίμτσακ ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως θα τον έπαιρνε μαζί του παντού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ομάδα μου πολλές φορές με έχει συγκινήσει φέτος και δεν μιλάω για αποτελέσματα, αλλά για την προσπάθεια και τη νοοτροπία της γενικότερα. Αυτή είναι μια ακόμα τέτοια βραδιά. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες λόγω των συνθηκών που διεξήχθη. Αγωνιστικά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, διαθέτει περισσότερο ταλέντο σε κάποιες θέσεις και είχαμε αμυντικό πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο με τη ζώνη άλλαξαν όλα, άλλαξε η ανάπτυξη της ΑΕΚ, ήταν διαφορετικά τα σουτ που πήρε και κάπως έτσι φτάσαμε στη νίκη. Κάναμε το 2-1, θα πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας, να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι όσο μπορούμε», είπε αρχικά.

Για το συναίσθημα και τον ρόλο του:
«Δεν θα ήθελα να τελειώσει έτσι η χρονιά, θα ήταν άδικο για την ομάδα μας. Είπα ότι με συγκίνησε η προσπάθεια των παικτών, γενικά η ομάδα μας είναι πολύ συναισθηματική. Ότι έχουμε καταφέρει, έχει το χαρακτηριστικό του συναισθήματος. Προσωπικά πιστεύω ότι ο καλύτερος επαγγελματίας είναι ο αισθηματίας, έτσι μεταφράζεται για μένα ο όρος επαγγελματισμός, ειδικά όταν μιλάμε για ομάδα»

Για το αν υπάρχει... βενζίνη στο ντεπόζιτο:
«Βενζίνη δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό αλλά υπάρχει συναίσθημα… Παραμένουμε το ίδιο δυνατοί και πεισμωμένοι»

Για το τι είπε πριν το ματς:
«Το γνωρίζαμε ότι θα γίνει χωρίς κόσμο, το συζητήσαμε μαζί. Για μας αυτό που είχαμε στο μυαλό μας για το παιχνίδι δεν θα άλλαζε. Ήταν έκπληξη για μένα όταν έμαθα στις 4 ότι δεν θα παίξουν οι δύο παίκτες. Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση για το αν αυτό που γίνεται είναι σωστό ή λάθος. Σίγουρα αν κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται για να διευκολύνονται αυτοί που παίζουν, τότε δεν διευκολύνει την προσπάθεια μια τέτοια απόφαση και δεν μιλάω μόνο για μας, αλλά και για την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ πριν μερικές βδομάδες»

Για τον Βασίλη Σίμτσακ:
«Για τον Σίμτσακ δεν είμαι 100% αντικειμενικός, για ότι νιώθω για το συγκεκριμένο παιδί και δεν έχω και κανέναν ενδοιασμό να το ομολογώ αυτό… Παρά την ηλικία του είναι πάρα πολύ φιλόδοξος και συμπεριφέρεται σα να βλέπεις νιάτα πάνω του. Αν πήγαινα στη Μπαρτσελόνα, θα θελα να τον πάω κι εκεί! Είναι καλός παίκτης γιατί είναι πολύ καλός συμπαίκτης. Δεν τον ενδιαφέρει αν θα παίξει ένα, δύο ή 30 λεπτά και αυτό τον κάνει πολύ ιδιαίτερο. Έχω τιμήσει όλα αυτά τα στοιχεία που έχει στον χαρακτήρα του, είναι πάρα πολύ σημαντικός συντελεστής μέσα στην ομάδα, σε όλες τις ομάδες που είναι, έχει κάνει αισθητή την παρουσία του και τα δύο χρόνια στον Άρη. Κακώς ξεχωρίζω τον Σίμτσακ… Μπορεί να μην έχω μιλήσει πάνω από 10 φορές σε όλα τα χρόνια που είμαστε μαζί»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα