Λάσκαρης: «Ζητάμε την παραίτηση της ΚΕΔ»

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ

Λάσκαρης: «Ζητάμε την παραίτηση της ΚΕΔ»

Λάσκαρης: «Ζητάμε την παραίτηση της ΚΕΔ»

Ο Νίκος Λάσκαρης ζήτησε από την ΚΕΔ να παραιτηθεί αφού δε θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά της σωστά. 

Ο Ολυμπιακός ζήτησε την παραίτηση των μελών της ΚΕΔ, ο Παναθηναϊκός δημοσιοποίησε την έλλειψη εμπιστοσύνης στην ΚΕΔ και τώρα ο Άρης ζητά ό,τι και οι Πειραιώτες, να παραιτηθούν τα μέλη της ΚΕΔ.

Ο Νίκος Λάσκαρης λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης τους Άρη με την ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα της Nova ανέφερε, «Θέλαμε να γίνει μια γιορτή του μπάσκετ, αλλά δεν θέλουν να μας πάνε εκεί. Στο θέαμα και το fair play. Η ΚΕΔ δεν μπορεί να μας το δώσει αυτό. Zητάμε και εμείς την παραίτηση της ΚΕΔ. Δεν πάει άλλο, ως εδώ. Θέλουμε ένα νέο πλαίσιο που θα μπορεί να λειτουργήσει επαγγελματικά. Να έχουμε επαγγελματίες διαιτητές που θα σφυρίζουν επαγγελματικές ομάδες. Γι’ αυτό ακριβώς ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία και, τυχαία ή όχι, ακολούθησαν και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός είπε επίσημα ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην ΚΕΔ και τους χειρισμούς της».

Στη συνέχεια ανέφερε πως, «Ήμασταν οι τέσσερις, κορυφαίες ομάδες μαζί στον ίδιο χώρο και συμφωνούσαμε ότι δεν γίνεται να συνεχίσει έτσι. Εμείς θελήσαμε να το δείξουμε και με έναν επιπλέον τρόπο. Το γήπεδο έχει γίνει γνωστό σε όλη την Ευρώπη για τον παλμό του. Αν δεν αλλάξει κάτι, τα γήπεδα θα μείνουν άδεια. Πρέπει αυτό να αλλάξει να υπάρχει το fair play. Η επιτυχία της προσπάθειάς μας εξαρτάται και από τα media. Έχω ακούσει πως κάποια Μέσα το έχουν κάνει θέμα, ενώ άλλα μέσα το αναφέρουν απλώς. Αυτό είναι λάθος».

Best of internet