Η... «λυσσασμένη» άμυνα των Θάντερ στον Κάρι! (vid)

Η... «λυσσασμένη» άμυνα των Θάντερ στον Κάρι! (vid)

bet365

Oι Θάντερ υποχρέωσαν ξανά σε ήττα τους Ουόριορς και πλέον έχουν το προβάδισμα με 3-1 στους τελικούς της Δύσης, με την άμυνα της ομάδας της Οκλαχόμα να κερδίζει τα εύσημα για την εξαιρετική της αποτελεσματικότητα στον περιορισμό του Κάρι.

Με το τελικό 118-94 υπέρ τους στο Game 4 στην Οκλαχόμα στα πλαίσια των τελικών της Δύσης, οι Θάντερ πλέον έχουν ρίξει στα... σχοινιά τους Ουόριορς, καθώς προηγούνται με 3-1 στη σειρά.

Σίγουρα ένα από τα «μυστικά» της επιτυχίας για την ομάδα του Μπίλι Ντόνοβαν είναι και η αποτελεσματική, όπως αποδεικνύεται, αμυντική τακτική που ακολουθεί, προκειμένου να περιορίσει τα επιθετικά «όπλα» των Ουόριορς και δή τον Στεφ Κάρι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το στιγμιότυπο από το Game 4, όπου ο γκαρντ των Πρωταθλητών προσπαθεί μάταια να ξεμαρκαριστεί, προκειμένου να γίνει αποδέκτης της μπάλας, όμως η «λυσσασμένη» άμυνα τόσο από τον Φόι σε πρώτη φάση, όσο και από τους Άνταμς και Ρόμπερσον στην συνέχεια μετά τις αμυντικές αλλαγές, δεν άφησαν κανένα περιθώριο δράσης τον MVP της regular season του ΝΒΑ.

Για την ιστορία ο Κάρι τελείωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους (6/20 προσπάθειες, 2/10 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, αλλά και 6 λάθη σε 39 λεπτά. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο 28χρονος γκαρντ έχει ταλαιπωρηθεί και αρκετά στη διάρκεια των playoffs από τραυματισμούς και σίγουρα δε βρίσκεται στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα