Σπανούλης: «Μας χαμογέλασε κι εμάς μια φορά η τύχη» (vid)

Gazzetta team
Σπανούλης: «Μας χαμογέλασε κι εμάς μια φορά η τύχη» (vid)
Ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στην ατμόσφαιρα των δύο πρώτων τελικών και τόνισε πως πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί για να κάνουν ακόμα ένα βήμα στη σειρά.

«Ψυχραιμία πριν και μετά το σουτ. Πλέον ισοφαρίσαμε τη σειρά, κάναμε το 1-1. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι. Προχωράμε. Θα δουλέψουμε καλά για το τρίτο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Το δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και αμυντικά και επιθετικά, αν και χάσαμε πάρα πολλά σουτ και βολές. Στο τέλος μας χαμογέλασε και εμάς μια φορά η τύχη», σχολίασε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα του ΟΤΕ και την εκπομπή «Pick & Roll» και συνέχισε για την ατμόσφαιρα στα δύο παιχνίδια:

«Το λογικό είναι αυτό. Να υπάρχει κόσμια ατμόσφαιρα. Το μπάσκετ να παίζεται μέσα στο γήπεδο. Πάνω απ' όλα πρέπει να σεβόμαστε τους αθλητές που δίνουν το 100% για τις ομάδες τους. Τώρα, πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο δευτερόλεπτο, να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών μας. Και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα στη σειρά.

Ο Ντάνιελ Χάκετ από την πλευρά του ανέφερε μεταξύ άλλων στην κάμερα του ΟΤΕ : «Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη μπασκετική κουλτούρα και το Πρωτάθλημα είναι καλό και το εκτιμούν στην Ευρώπη. Όταν ήρθε εδώ μου ζήτησαν να παίζω με συγκεκριμένο τρόπο και κάθε μέρα προπονούμαι για να γίνω καλύτερος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα