Μάλτση: «Ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε σε όλες μου τις απαιτήσεις» (vid)

Μάλτση: «Ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε σε όλες μου τις απαιτήσεις» (vid)

Μάλτση: «Ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε σε όλες μου τις απαιτήσεις» (vid)

bet365

Η Εβίνα Μάλτση μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της.

Η Εβίνα Μάλτση επέστρεψε έπειτα από 12 χρόνια στην Ελλάδα για ν' αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό και μίλησε για την απόφασή της στο osfp.grTV: «Kαλώς σας βρήκα στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνω σε αυτή την ομάδα και στην προσπάθεια που θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός για να προωθήσει το γυναικείο μπάσκετ στην Ευρώπη. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας στηρίξει και στους αγώνες της Ελλάδας αλλά κυρίως στους αγώνες της Ευρώπης. Νομίζω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι ότι καλύτερο για να δείξουμε στην Ευρώπη κάτι αντιπροσωπευτικό από αυτό που γίνεται στην χώρα μας»

Για τους στόχους της επόμενης σεζόν: «Καταρχήν να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του νταμπλ πέρσι. Όπως προανέφερα ο Ολυμπιακός κάνει μια προσπάθεια και χτίζει μια ομάδα σε πολύ υψηλά στάνταρ. Ερχόμενη εδώ αναμφισβήτητα πρέπει να υπερασπιστούμε το νταμπλ. Στην Ευρώπη είναι πολύ σημαντική η κίνηση που έχει γίνει και αυτός είναι ένας από τους λόγους που γύρισα, είναι ένα σημαντικό δέλεαρ. Καλύτερα να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνουμε, είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε και μακάρι να καταφέρουμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα» και συνέχισε:

«Σίγουρα για να καταλήξω και να συμφωνήσω με τον Ολυμπιακό είναι μια απόφαση για την οποία είμαι πάρα πολύ σίγουρη. Ο Ολυμπιακός ανταποκρίθηκε σε όλες μου τις «απαιτήσεις» και καλύπτει όλα τα στάνταρ για μια ομάδα στην οποία θέλω να αγωνιστώ, με τους στόχους που έχει».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα