Παπαλουκάς: «Θέμα χρόνου να φτάσει ο Γιάννης στο υψηλότερο επίπεδο»

Παπαλουκάς: «Θέμα χρόνου να φτάσει ο Γιάννης στο υψηλότερο επίπεδο»

bet365

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς έπαιξε μπάσκετ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον αδερφό του και μίλησε στην πορεία του διεθνή φόργουορντ.

Το event στη Θεσσαλονίκη είχε τεράστια επιτυχία με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Θοδωρή Παπαλουκά να κλέβουν την παράσταση.

Ο «τσάρος» του ελληνικού μπάσκετ μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόνισε αρχικά, «Είναι εντελώς διαφορετική η θέση του πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη από την Αμερική. Νομίζω πως είναι θέμα χρόνου ο Γιάννης να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο, να γίνει all star παίκτης. Νομίζω πως είναι σχεδόν δίπλα στο στόχο του. Είναι χαρά να παίζεις με αυτό το παιδί, το διασκεδάζει ο ίδιος και το μεταδίδει γύρω του. Τόσο ο Γιάννης όσο και ο Θανάσης έχουν μέσα τους πολύ θετική ενέργεια, την οποία μεταφέρουν στον κόσμο. Όπως έγινε και σήμερα (χθες, 22/05). Κατάφεραν και γέμισαν το «Nick Galis Hall», όταν μάλιστα η εκδήλωση χρειάστηκε να αλλάξει χώρο διεξαγωγής μέσα σε δύο ημέρες. Μάθαμε, επίσης, ότι έμεινε και κόσμος έξω από το Παλέ, γιατί δεν γινόταν να μπουν και άλλοι μέσα. Υγεία είναι αυτό και δίνει ελπίδα για το μέλλον».

Εν συνεχεία, ο Παπαλουκάς σχολίασε την επιρροή που μπορούν να έχουν, τόσο ο Γιάννης όσο και ο αδερφός του, «Ο Γιάννης και ο Θανάσης έχουν μια πιο ιδιαίτερη ιστορία από κάποιους άλλους επαγγελματίες, γιατί ξεκίνησαν λίγο πιο μειονεκτικά τη διαδρομή τους. Παρ’ όλα αυτά, όποιος άνθρωπος έχει πετύχει, έχει περάσει δύσκολα. Στην προκειμένη, έχουμε να κάνουμε με δύο αθλητές που είναι σε μια δουλειά με μεγάλη προβολή. Αποτελούν και οι δύο το ομορφότερο παράδειγμα για όλους, κυρίως για τα νέα παιδιά, στο ότι μπορούν να τα καταφέρουν σε ό,τι στοχεύσουν. Ακόμα και αν μειονεκτούν σε σχέση με άλλα άτομα».

Κλείνοντας, μίλησε για την απόφασή του να αποσυρθεί… αθόρυβα από τα παρκέ, το 2013, ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. «Κάποια πράγματα είναι επιλογές ζωής…».

 

Τελευταία Νέα