Νέο χτύπημα του Γκριν στην... ευαίσθητη περιοχή του Άνταμς! (pics & vids)

Gazzetta team
Νέο χτύπημα του Γκριν στην... ευαίσθητη περιοχή του Άνταμς! (pics & vids)

bet365

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στη σειρά των τελικών της Δύσης, ο Ντρέιμοντ Γκριν βάζει στο μάτι την... οικογένεια του Άνταμς, καθώς ο φόργουορντ των Ουόριορς χτύπησε ξανά τον Νεοζηλανδό στην ευαίσθητη περιοχή του.

Ντρέιμοντ Γκριν και Στίβεν Άνταμς φαίνεται πως έχουν ανοίξει κάποιου είδους βεντέτα, καθώς μετά το χτύπημα του Γκριν στην ευαίσθητη περιοχή του Νεοζηλανδού κατά τη διάρκεια του Game 2, ο φόργουορντ τον Ουόριορς χτύπησε ξανά την... οικογένεια του παίκτη των Θάντερ.

Η... κλωτσιά του μάλιστα θεωρήθηκε εσκεμμένη και από τους διαιτητές, οι οποίοι εξετάζοντας το replay της φάσης, καταλόγισαν αντιαθλητικό φάουλ στον Γκριν, δίχως ωστόσο να τον αποβάλουν.

Πάντως, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος ο Γκριν τόνισε πως δεν είχε καμία πρόθεση να χτυπήσει τον Άνταμς, ενώ προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα, προσθέτοντας: «Είμαι σίγουρος πως θέλει να αποκτήσει παιδιά κάποια μέρα. Δεν προσπαθώ να του στερήσω αυτό το δικαίωμα με τις ενέργειες μου στον αγωνιστικό χώρο. Πάντως μου έχει γίνει φάουλ στη φάση και στη συνέχεια δεν κατάφερα να συγκρατήσω το πόδι μου».

 

NBA Τελευταία Νέα