Πρίντεζης: «Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε το σημερινό παιχνίδι είναι διαφήμιση!»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

Πρίντεζης: «Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε το σημερινό παιχνίδι είναι διαφήμιση!»

Πρίντεζης: «Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε το σημερινό παιχνίδι είναι διαφήμιση!»

Ο Γιώργος Πρίντεζης που έκανε μεγάλη εμφάνιση στον δεύτερο τελικό τόνισε πως είτε κέρδιζαν, είτε έχαναν το παιχνίδι είναι διαφήμιση για το μπάσκετ.

Ο άσος του Ολυμπιακού που σταμάτησε στους 20 πόντους τόνισε κατά τη συνέντευξη Τύπου: «Είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε κι αντιδράσαμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Καταφέραμε να μη δεχτούμε εύκολα καλάθια κι ελέγξαμε το ρυθμό, κάτι πολύ σημαντικό ειδικά στο ΟΑΚΑ. Έχει γίνει το 1-1, τίποτα παραπάνω και πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο για να πάρουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το νικητήριο τρίποντο του Σπανούλη: «Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε το σημερινό παιχνίδι είναι διαφήμιση. Έβαλε ένας μεγάλος παίκτης ένα μεγάλο σουτ και μετά έβαλε ένας άλλος μεγάλος παίκτης. Ο Βασίλης μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του: «Όταν ζεις κάτι είναι διαφορετικά. Φτάνεις σε ένα σημείο που προσπαθείς να κάνεις πράγματα γιατί ξέρεις ότι θα το ήθελε και ο ίδιος. Κάποιες φορές χάνεις τη συγκέντρωσή σου, παίζεις μηχανικά, αλλά ο Ολυμπιακός είναι οικογένειά μου. Η ζωή συνεχίζεται. Αυτά είναι στη ζωή, ο γιος να χάνει τους γονείς του. Πρέπει να συνεχίζουμε και να κάνουμε περήφανους τους γονείς μας».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με το πρώτο ματς: «Δεν θεωρώ ότι άλλαξε κάτι σήμερα. Δεν μας άξιζε η εικόνα του πρώτου αγώνα. Είχαμε δουλέψει πολύ φέτος, όλοι δίνουμε το 100%, έχουμε καλό κλίμα, είμαστε φίλοι και θεωρώ πως δεν αξίζαμε την εμφάνιση της Πέμπτης».

 

Best of internet