Zντοβτς: «Ξέρουμε ότι... ξυπνήσαμε όλη τη Θεσσαλονίκη»

Zντοβτς: «Ξέρουμε ότι... ξυπνήσαμε όλη τη Θεσσαλονίκη»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς τόνισε πως δεν έπρεπε ν' αντιδράσουν στις προκλήσεις του Άρη και πως θα πρέπει να προετοιμαστούν για το τρίτο ματς κατάλληλα.

Ο τεχνικός της Ένωσης ανέφερε για τη δεύτερη νίκη της ΑΕΚ και για τα γεγονότα που έγινε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς. Είχαμε προβλήματα με το ρόστερ πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά παλέψαμε. Ήταν πολύ θετικό πριν το ματς που δεν φοβόμουν διότι χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες. Το ματς εξελίχθηκε σαν το προηγούμενο αλλά βρήκαμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε και να βάλουμε σημαντικά σουτ στο τέλος. Εάν δεν γινόταν αυτό στο τέλος μπορεί να μην κατέστρεφε την εικόνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη. Έπρεπε να κερδίσουμε. Νιώθουμε έτοιμοι για τον τρίτο αγώνα. Σίγουρα δεν είναι έξυπνο που αντιδράσαμε στις προσκλήσεις τους. Ξέρουμε ότι... ξυπνήσαμε όλη τη Θεσσαλονίκη. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε, να δούμε τους παίκτες που είναι εκτός αν είναι έτοιμοι και να παίξουμε ένα καλό ματς στη Θεσσαλονίκη και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το come back του Άρη και την απουσία του Μαυροκεφαλίδη: «Είναι λίγο άδικο να αναλύσω το ματς χωρίς να δω το βίντεο. Απλά κάναμε αμυντικά λάθη. Αφήσαμε τον Ζάρα να σκοράρει τρίποντα. Προσπάθησαν να επιτεθούν στα δύσκολα σημεία της άμυνα μας. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Χαλαρώσαμε λίγο στην άμυνα που εμφανίσαμε αδυναμίες, χάσαμε την... τύχη που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Έβαλαν κάποια δύσκολα σουτ. Εμείς τα χάσαμε και χάσαμε και την αυτοπεποίθηση μας. Είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο ότι θα πρέπει να παίξουν έξυπνα και να μην δώσουν αφορμή στους διαιτητές να σφυρίξουν εναντίον μας. Δεύτερος λόγος ήταν ότι δεν είχαμε αρκετούς παίκτες στο ρόστερ κυρίως στα γκαρντ. Κάποιοι έπαιξαν περισσότερο και κουράστηκαν. Το πιο σημαντικό είναι ότι πιστέψαμε στη νίκη, δεν χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας, ο κόσμος ήταν δίπλα μας, βρήκαμε τα πατήματα μας και πήραμε τη νίκη. Ο Λουκάς είναι εκτός»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα