Κίνδυνος «καμπάνας» για ΜακΝιλ, «καθαροί» οι υπόλοιποι (pics)

Gazzetta team
Κίνδυνος «καμπάνας» για ΜακΝιλ, «καθαροί» οι υπόλοιποι (pics)

bet365

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις για τους παίκτες της ΑΕΚ και του Αρη που αποβλήθηκαν στο φινάλε του δεύτερου μικρού τελικού.

Οι διαιτητές αναφέρουν μεταξύ άλλων πως οι δύο πάγκοι (παίκτες και παράγοντες) μπήκαν στο παρκέ για να συμπλακούν, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Η υπόθεση θα περάσει πλέον στα χέρια του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, άλλα έμπειροι σε τέτοιου είδους περιστατικά παράγοντες, διαβεβαίωναν πως δεν υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας των παικτών ή των παραγόντων με βάση τα όσα αναφέρθηκαν στο φύλλο αγώνα.

Αντίθετα, υπάρχει κίνδυνος για τον ΜακΝίλ, λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς προς τον διαιτητή Γκόντα στη διάρκεια του α' ημιχρόνου. Σύμφωνα με τον πειθαρχικό κανονισμό του ΕΣΑΚΕ κινδυνεύει με μία αγωνιστική και πρόστιμο μέχρι 4.000 ευρώ, καθώς στο φύλλο αγώνα αναγράφεται ότι εξύβρισε τον διαιτητή προτού αποχωρήσει από το παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα