Κιούμπαν: «Γι' αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με την Κλίντον, αν...»

ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ

Κιούμπαν: «Γι' αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με την Κλίντον, αν...»

Κιούμπαν: «Γι' αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με την Κλίντον, αν...»

Ο Μαρκ Κιούμπαν δήλωσε πρόθυμος να κατέβει υποψήφιος γι' αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με την Χίλαρι Κλίντον, αν αυτή πάρει το χρίσμα, του το ζητήσουν κι αποδεχτούν τις προτάσεις του.

Ο 58χρονος ιδιοκτήτης των Μάβερικς είναι γνωστός (και μη εξαιρετέος) ατακαδόρος κι όχι μόνο, αλλά αυτή τη φορά δεν την είπε... έτσι. Τον (ξανα)ρώτησαν.

«Φυσικά» απάντησε στην εκπομπή «Meet the Press» του NBC σ' ερώτηση για το αν θ' άκουγε την παράταξη των Δημοκρατικών σε περίπτωση που του ζητούσαν να κατέβει γι' αντιπρόεδρος των ΗΠΑ στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον.

«Θα πρέπει να πάει περισσότερο προς το κέντρο» πρόσθεσε και συνέχισε: «Αν είναι πρόθυμη ν' ακούσει, αν είναι πρόθυμη να, ξέρεις, ν' ακούσει την άλλη πλευρά των πραγμάτων, τότε είμαι πρόθυμος να το συζητήσω».

Όλα αυτά με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη πως του πρότειναν να κατέβει για Πρώτος Πολίτης της χώρας και τη δήλωσή του στην Washington Post, πως «ο Τραμπ (πιθανός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών) μπορούσε να λέει ό,τι θέλει για εμένα, αλλά ξέρει πως θα τον έβαζα στη θέση του», έστω κι αν κάτι τέτοια δε χωρά στα σχέδιά του, αφού «δεν προλαβαίνω τώρα».

Σε 4 χρόνια; «Ουδέν σχόλιο» απάντησε στο ESPN.

Best of internet