Νοκ άουτ οι Κατσίβελης, Καλαμπόκης... παίζουν οι μικροί

Νοκ άουτ οι Κατσίβελης, Καλαμπόκης... παίζουν οι μικροί

bet365

Οι Γιάννης Καλαμπόκης και Δημήτρης Κατσίβελης τέθηκαν νοκ άουτ πριν από το τζάμπολ με την ΑΕΚ κι οι Τσαλμπούρης, Μωραΐτης και Καμαριανός βρίσκονται στην αποστολή της Ένωσης.

Ο Γιούρι Ζντοβτς ήξερε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ωστόσο πριν από το τζάμπολ με τον Άρη για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς για τις θέσεις 3-4 είχε ν' αντιμετωπίσει ακόμα δύο προβλήματα. Οι Γιάννης Καλαμπόκης και Δημήτρης Κατσίβελης ταλαιπωρούνται από λοίμωξη του αναπνευστικού κι έτσι στην αποστολή θα βρίσκονται οι... μικροί Τσαλμπούρης, Μωραΐτης και Καμαριανός. Ο μόνος που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τη... νέα γενιά της ομάδας είναι ο Δημήτρης Μωραΐτης που έχει αγωνιστεί κόντρα σε Κηφισιά και Ρέθυμνο στην κανονική περίοδο και στο Game 1 με τον Άρη.

Η ενημέρωση της Ένωσης: «Λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Άρης τέθηκαν νοκ άουτ (και) οι Γιάννης Καλαμπόκης, Δημήτρης Κατσίβελης.

Οι αθλητές της «Βασίλισσας» ταλαιπωρούνται από εμπύρετο λοίμωξη του αναπνευστικού και εξετάζεται η εισαγωγή τους στην Ευρωκλινική Αθηνών, προκειμένου για χορήγηση θεραπευτικής αγωγής».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα