Ο Γκριν δεν ξεχνά πως ήταν το Νο.35!

Ο Γκριν δεν ξεχνά πως ήταν το Νο.35!

Ο Γκριν δεν ξεχνά πως ήταν το Νο.35!

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι πρωταγωνιστής πλέον στο ΝΒΑ, ωστόσο ξεκίνησε από χαμηλά και στο NBA draft 2012 ήταν στο Νο.35!

Πέρασε καιρός για να γίνει ο Γκριν όπως τον βλέπουμε σήμερα. Ένας απίστευτος all around παίκτης, με συνεχόμενα triple doubles, που κάνει τα πάντα στο παρκέ. Κι όμως. Αυτός ο παίκτης ήταν Νο.34 στο NBA draft και δεν το ξεχνά!

Όχι απλά δεν το ξεχνά, αλλά του έχει μείνει χαραγμένη η διαδικασία του 2012, σε σημείο που δεν χρειάζεται να έχει τη λίστα μπροστά του για να θυμιθεί τους παίκτες που ήταν από πάνω του!

«Πρώτη επιλογή ήταν ο Ντέιβις από τους Πέλικανς. Στη συνέχεια, η Σάρλοτ πήρε τον Κιντ-Γκίλχριστ. Οι Ουίζαρντς τον Μπιλ και τέταρτος ήταν ο Ουέιτερς στους Καβαλίερς», ανέφερε ο φόργουορντ των Ουόριορς που θυμάται ΟΛΟΥΣ τους παίκτες που τον πέρασαν!

«Γνώριζα όμως ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν σωστό», που είδε να τον αφήνουν πίσω παίκτες που πλέον δεν έχουν θέση στο ΝΒΑ ή έχουν μικρό ρόλο. Εκείνος, όμως, έφτασε μέχρι την κορυφή! Μάλιστα, πρέπει να σημειωθεί ότι κι η τωρινή του ομάδα τον είχε αφήσει τελευταίο, αφού πρώτα επέλεξε τον Μπαρνς (Νο.7), μετά τον Εζέλι (Νο.30) κι έπειτα τον Γκριν!

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το βράδυ. Έπρεπε να περιμένω τόσο πολύ», κατέληξε ο φόργουορντ των Πρωταθλητών.

 

NBA Τελευταία Νέα