Παίρνει συμβουλές από τον Σπίλμπεργκ για το Χόλιγουντ ο Κόμπι

Παίρνει συμβουλές από τον Σπίλμπεργκ για το Χόλιγουντ ο Κόμπι

Παίρνει συμβουλές από τον Σπίλμπεργκ για το Χόλιγουντ ο Κόμπι

Η καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ ολοκληρώθηκε τον περασμένο μήνα και ο 37χρονος πρώην σούπερ σταρ αρχίζει το... επιχειρείν στην ζωή μετά το μπάσκετ.  

Ως γνωστόν, ο Κόμπι έχει μια εταιρία παραγωγών ονόματι «Kobe Studios» και σε λίγο καιρό σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια ταινία μικρού μήκους, βασισμένη στο αποχαιρετιστήριο ποίημα του Κόμπι Μπράιαντ «Dear Basketball».

Ο Κόμπι δεν έχει σκοπό να σταματήσει εκεί, καθώς η εταιρία του, η οποία αποτελείται από τον ίδιο κι άλλα 7 άτομα σχεδιάζει να μπει εμπράκτως στο Χόλιγουντ.

Μάλιστα, ο Μamba δέχεται συμβουλές από γνωστούς παραγωγούς και σκηνοθέτες με κορυφάιο όλων τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

«Αυτά είναι κάποια άδικα πλεονεκτήματα. Μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο και να πάρω όποιον θέλω. Τους ρωτάω σχετικά με τα πρότζεκτ που δουλεύω, αν λείπει κάτι και απαντάνε συνέχεια για κάθε λεπτομέρεια. Το λατρεύω», είπε χαρακτηριστικά ο Κόμπι.

«Σέβονται και εκτιμούν ότι έχω καταφέρει τα τελευταία 20 χρόνια, όπως και εγώ. Καταλαβαίνουμε ότι μαζί μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Ακόμη και αν οι συνθήκες είναι διαφορετικές, η αφοσίωση και η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι η ίδια. Έτσι, ακόμη κι αν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αρχίζει να μιλάει στη γλώσσα των... ταινιών και εγώ να μην καταλαβαίνω τίποτα, καταλαβαίνω τον κορμό και το μήνυμα που θέλει να περάσει με αυτά που λέει», πρόσθεσε.

Best of internet