Το ρεκόρ του Λου κι οι Καβαλίερς που δεν χάνουν!

Το ρεκόρ του Λου κι οι Καβαλίερς που δεν χάνουν!

bet365

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έκαναν το 1-0 στη σειρά με τους Τορόντο Ράπτορς (115-84) με τον Τάιρον Λου και τον ΛεΜπρον Τζέιμς να είναι οι… πρωταγωνιστές των αριθμών!

Η νίκη επί των Ράπτορς βελτίωσε το ρεκόρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο 9-0. Οι Καβς είναι η πέμπτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που φτάνει στη συγκεκριμένη επίδοση, με το 11-0 των Λέικερς του 1989 και των Λέικερς του 2001 να είναι η καλύτερη επίδοση στην postseason.

Συνολικά οι Καβαλίερς -αν συνυπολογίσουμε και την περσινή χρονιά- τρέχουν σερί 16-0 στα playoffs της Ανατολής.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί πως ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει ρεκόρ 20-2, κάθε φορά που οι ομάδες παίρνουν το Game 1. Τελευταία σειρά που έχασε ήταν οι Τελικοί του 2011 από τους Ντάλας Μάβερικς.

Οι «ιππότες» θέλουν να κάνουν το 2-0 στη σειρά ώστε να αποκτήσουν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Στο 2.20 προσφέρει η Interwetten το ενδεχόμενο να πετύχουν οι δύο ομάδες τουλάχιστον 200 πόντους.

Αξιοσημείωτη επίδοση και το 9-0 του Τάιρον Λου στα playoffs. Ο head coach των Καβαλίερς ισοφάρισε τον Πατ Ράιλι στη λίστα με τους προπονητές που έχουν περισσότερες σερί νίκες σε αγώνες playoffs στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Τέλος, οι Τορόντο Ράπτορς έχουν αρνητικό ρεκόρ 1-10 στα Game 1 της ιστορίας τους, επίδοση που είναι η χειρότερη από τις ομάδες που βρίσκονται στο ΝΒΑ αυτή την περίοδο.

 

NBA Τελευταία Νέα