Ζητά τιμωρία του Πεδουλάκη ο Ολυμπιακός!

Ζητά τιμωρία του Πεδουλάκη ο Ολυμπιακός!
Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της σειράς των τελικών της Α1, ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία κατά του Αργύρη Πεδουλάκη!

Τζάμπολ… νωρίς στους τελικούς! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε καταγγελία στον Αργύρη Πεδουλάκη για τα όσα έγιναν στη διάρκεια του τρίτου ημιτελικού του Παναθηναϊκού με τον Άρη!

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε αντιδράσει προς τους οπαδούς του Άρη, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να προχωρά σε καταγγελία για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Στη συνέντευξη Τύπου των τελικών σχεδόν κανείς ουσιαστικά δεν γνώριζε για το θέμα και μόλις βγήκε η είδηση άπαντες ήταν έκπληκτοι. Ο Γιώργος Χαλβατζάκης τόνισε: «Η θέση μου είναι διαχρονική να πέσουν εκατέρωθεν οι τόνοι. Το μπάσκετ παίζεται εντός του γηπέδου, οι υπόλοιποι είμαστε βοηθοί. Δε νομίζω ότι είναι αυτής της στιγμής να συζητήσουμε αυτό το θέμα. Αλλά ισχύει πως έγινε καταγγελία», με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να σχολιάζει: «Δεν θα απαντήσω εγώ. Δεν είμαι αρμόδιος».

Όσο για τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος έψαχνε να μάθει κατά πόσο ισχύει η καταγγελίγα, δείτε στο gTV το… ξέσπαμα του!

Πάντως αυτό που πρέπει να σημειωθεί ότι είναι ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν επηρεάζει άμεσα τους τελικούς. Κι αυτό διότι αν για παράδειγμα ο Αθλητικός Δικαστής καλέσει τον Αργύρη Πεδουλάκη, η απόφαση είναι πιθανό να περάσει καιρός για να βγει.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα